شناسهٔ خبر: 69915525 - سرویس سیاسی
منبع: جوان | لینک خبر

سید جواد حسینی کیا در گفت وگو با “جوان” مطرح کرد:

بنیاد مستضعفان؛ پیشرو در خصوصی سازی

عضو کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نهادهایی مانند بنیاد مستضعفان در روند واگذاری اموال دولتی و تحقق اصل 44 قانون اساسی  نقش یک پیشرو را ایفا کرده اند.

صاحب‌خبر -

حجه الاسلام و المسلمین سید جواد حسینی کیا در گفت و گو با جوان تاکید کرد: اشتغالزایی و ایجاد رفاه عمومی از مزیت های تحقق اصل 44 قانون اساسی است. در صورتی که این نقش ویژه و مبرم یعنی حضور همه جانبه در عرصه های مختلف اقتصادی به بخش خصوصی واقعی سپرده شود بی شک نقدینگی جامعه مدیریت می شود و زمینه های لازم برای اشتغالزایی و حمایت از کار و درآمد زایی جوانان به عنوان نیروهای اصلی و مولد کشور فراهم می شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: دهه هاست قانون بر این موضوع تاکید دارد که بنگاه های وابسته به دولت یا نهادهای حاکمیتی در راستای تسریع رشد اقتصادی باید به بخش خصوصی واقعی واگذار شوند چرا که هر چه میزان نقش بخش خصوصی در اقتصاد بیشتر باشد شفافیت بیشتری بر کلیت اقتصاد حاکم است. اقتصاد دولتی و اقتصادی که در دست نهادهای حاکمیتی است در هر صورت نمی تواند توسعه یافته باشد و راه رشد و توسعه را به صورت مساوی یا برابر پیش روی آحاد جامعه باز کند، بنابراین اینکه امروز برخی نهادهای حاکمیتی مثل بنیاد مستضعفان پیشرو خصوصی سازی شده اند بسیار حائز اهمیت است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در صورتی که سایر نهادهای حاکمیتی نیز به اصل 44 قانون اساسی رجوع و آن را عملیاتی کنند قطع به یقین شاهد خروج اقتصاد ایران از برخی بن بست ها و مساعد شدن شرایط حاکم بر اقتصاد خواهیم بود. حرکت های اینچنینی که زمینه ساز حرکت به سمت خصوصی سازی واقعی است مانع فرار سرمایه ها می شود، ضمن اینکه سدی بزرگ در برابر حرکت پول و سرمایه به سمت دلالی و سوداگری قرار می دهد بنابراین اقدام بنیاد مستضعفان در واگذاری بخشی از هلدینگ های خود فعالیت درخوری است لذا امیدواریم این حرکت اغازی برای به حرکت درآوردن سایر نهادها در واگذاری دارایی های خود شود.