شناسهٔ خبر: 69898676 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران خبر داد:

اجرای طرح‌های جمع آوری فاضلاب و آب‌رسانی در ساری و نوشهر با ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار

ساری - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت که طرح جمع آوری فاضلاب در شهر ساری و همچنین آب‌رسانی به روستاهای نوشهر در مجموع با ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در دست اقدام است.

صاحب‌خبر -

بهزاد برارزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که، برای اجرای طرح جمع آوری فاضلاب در کوی شهید غفاری شهر ساری به طول چهار هزار و ۴۷۴ متر، در مجموع ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است، میانگین پیشرفت فیزیکی این طرح را ۹۶ درصد اعلام کرد.

وی اظهار کرد: در زمان حاضر، چهار هزار و ۳۱۴ متر از این طرح اجرا شد و ۱۶۰ متر باقی مانده نیز درحال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران جمعیت بهره مند از مزایای این طرح را سه هزار نفر ذکر کرد و افزود: تاکنون ۳۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح هزینه شده است.

برارزاده با اشاره به دیگر طرح های فاضلاب در حال اجرا در این شهر، خاطرنشان کرد: هم اکنون طرح های شبکه جمع آوری فاضلاب پراکنده، پشت ریل و مسکن مهر عالیواک در ساری درحال اجرا است که با اتمام این عملیات بخش قابل توجهی از جمعیت این شهر زیر پوشش شبکه جمع آوری فاضلاب قرار خواهند کرد.

اجرای طرح‌های جمع آوری فاضلاب و آب‌رسانی در ساری و نوشهر با ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار

مدیرعامل شرکت آبفای مازندران همچنین در بخش دیگر سخنان خود از آغاز عملیات اجرایی فاز ۲ مجتمع آبرسانی در روستای ملکار نوشهر خبرداد و تصریح کرد: با تکمیل این طرح در آینده نزدیک، پنج روستای نوشهر از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند خواهند شد.

برارزاده، بر لزوم تسریع در بهره برداری از فاز دوم مجتمع آبرسانی ملکار نوشهر تاکید کرد و گفت: برای اجرای این مجتمع آبرسانی در فاز نخست شامل اصلاح آبگیر و بهسازی چشمه، احداث تصفیه خانه به همراه اتاقک پمپاژ، ساخت چهار عدد فیلتر به طول پنج متر و دیوار کشی محوطه به طول یکهزار متر انجام شده است.

وی تصریح کرد: گام دوم این طرح شامل خرید و نصب تجهیزات آبرسانی، تکمیل اتصالات و شیرآلات و اجرای طرح برق با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در دست اجرا است.

وی شمار خانوارهای بهره مند از مزایای طرح آبرسانی را یکهزار و ۶۰۰ خانوار و در قالب پنج روستا اعلام کرد.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.