به گزارش ایرنا، در سطح شهر تهران ۸۰۰ پل عابر پیاده و ۱۱۰ پل مکانیزه ساخته شده که این پلهای مکانیزه دارای ۴۴۸ یونیت است.
البته سال گذشته حدود ۵۰ درصد پلهای مکانیزه به دلیل عدم تامین تجهیزات و نقص فنی غیرفعال بود.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد آقامیری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر شرایط طراحی و اجرای پلهای عابر پیاده بگونهای است که البته امکان پرتاب شدن عابران از بالای این پلها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه همه پلهای عابرپیاده در سطح شهر تهران دارای حفاظ نردهای هستند، یادآور شد: آن بخشهایی از پل هم که فاقد نرده است، دو طرف پل بصورت چپ و راست با تابلوهای تبلیغاتی کاملا پوشانده شده است.
حجتالاسلام آقامیری با بیان اینکه مجری تابلوهای تبلیغاتی پلهای عابر پیاده در تهران سازمان زیباسازی شهرداری است، گفت: این اقدام سبب شده تا احتمال بروز خطر و هرگونه پرتاب عابران از بین برود.
این عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه به شیوه تبلیغات روی پلها انتقاد داریم، افزود: اخطارهایی را به مدیریت شهری برای پوشش دو طرف پلها با تابلو تبلیغاتی دادهایم چرا که معتقدم نحوه قرارگیری این تابلوها بگونهای است که سبب ایجاد فضای بی دفاع شهری بر روی پلها شده است.
وی در پاسخ به این سوال که درباره تامین روشنایی پلهای عابر پیاده در ساعات شبانگاهی آیا تذکری داشتهاید؟ گفت: در حال حاضر وضعیت روشنایی پلها با نظارت شهرداری، نسبت به گذشته بهتر شده اما کافی نیست و اصلاحاتی باید در این باره صورت گیرد که بدنبال آن هستیم تا چارهای اندیشیده شود تا با مشکلی مواجه نشویم.
به گفته نایب رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، ۸۰ درصد پلهای برقی عابر پیاده فعال هستند و نوسازی لازم در اغلب آنها صورت گرفته است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در حال حاضر اغلب این پلهای عابر پیاده تهران مجهز به پله برقی و یا رمپ شیب دار است.
بنابرگفته حجتالاسلام آقامیری، قرار است بزودی نسل جدید این پلها با پلههایی با ارتفاع ۱۰ سانت طراحی و در نقاط مختلف تهران نصب شوند.