شناسهٔ خبر: 69878610 - سرویس استانی
منبع: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات | لینک خبر

بررسی وضعیت ارتباطی شهرستان های ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت | وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

نشست بررسی وضعیت ارتباطی و فناوری اطلاعات روستاهای شهرستان های ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت استان خوزستان با حضور مشاور وزیر و مجری طرح توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی چهار حوزه انتخابیه، مدیرکل ارتباطات استان خوزستان و فرمانداران این مناطق در دفتر مشاور وزیر و مجری طرح توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی ستاد وزارت ارتباطات برگزار شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان، در این نشست نیک محمد بلوچ زهی مشاور وزیر و مجری طرح توسعه خدمات عمومی اجباری روستایی (USO) با اشاره به اتصال روستاهای بالای بیست خانوار به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت، تسریع در روند اجرای پروژه های روستایی در 4 شهرستان ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت را ضروری دانست.
شه نظری پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان نیز از پروژه های ابلااغی در دست اقدام در شهرستان های شهرستان ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت که بالغ بر 90 روستا را تحت پوشش قرار خواهد داد، مواردی را مطرح کرد و بر اجرای این پروژه ها در مهلت اعلام شده توسط اپراتورهای ارتباطی دارای تعهد تأکید کرد.
وی با اشاره به موقعیت گردشگری شمال استان خوزستان و به ویژه روستاهای 4 شهرستان ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی‌های انجام شده توسط وزارت ارتباطات در جهت توسعه زیرساختی و ارتباطی در مناطق گردشگری و اجرای طرح‌های جدید شاهد بهبود بیش از پیش وضعیت ارتباطی روستاهای بالای بیست خانوار در مناطق روستایی باشیم.
همچنین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرمانداران ضمن بیان مشکلات ارتباطی و فناوری اطلاعات شهری و روستایی در این چهار شهرستان، بر اعلام آمادگی جهت تعامل و همکاری دیگر دستگاههایی اجرایی شهرستان در اجرای پروژه های زیرساختی و ارتباطی تأکید کردند.
در این نشست مقرر شد با راه اندازی سایت های جدید تلفن همراه و ارتقاء و بهینه سازی سایت های ارتباطی از محل اعتبارات طرح توسعه روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) توسط دو اپراتور همراه اول و ایرانسل، ساکنان روستاهای بالای بیست خانوار چهار شهرستان از بهبود پوشش ارتباطی بهره مند شوند.