شناسهٔ خبر: 69875341 - سرویس سیاسی
منبع: میزان | لینک خبر

کنفرانس دیپلماتیک حقوق طرح صنعتی؛ ایران بر توسعه دیپلماسی در حوزه مالکیت معنوی و حقوق ثبتی تاکید کرد

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک ایران که در راس هیئتی درکنفرانس دیپلماتیک حقوق طرح صنعتی حضور یافت در حاشیه این کنفرانس با انجام دیدار‌های مختلف با هیئت‌های سایر کشور‌ها بر لزوم توسعه ارتباطات و روابط در حوزه امور ثبتی و مالکیت معنوی تاکید کرد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

بابایی، رئیس هیئت اعزامی ایران به کنفرانس دیپلماتیک حقوق طرح صنعتی که با حضور ۱۵۸ کشور به میزبانی عربستان برگزار شد در دیدار‌های جداگانه با هیات‌های اعزامی سایر کشور‌های حاضر در این کنفرانس بر لزوم توسعه روابط در حوزه مالکیت معنوی تاکید کرد.

بابایی در حاشیه این کنفرانس با دارن تنگ مدیرکل وایپو، عبدالعزیز بن محمد السویلم رئیس هیئت عربستانی و همچنین با هیات‌های بحرین و روسیه به صورت جداگانه دیدار و در خصوص توسعه روابط در حوزه مالکیت معنوی و استفاده از دانش و تجربیات حوزه ثبت با آنان گفتگو و تبادل نظر کرد.
 
وی در این دیدار‌ها با تشریح و تبیین سیاست‌ها و برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه حقوق مالکیت معنوی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های این حقوق در توسعه اقتصاد دانش بنیان، حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط، تولیدکنندگان بومی و محلی، شرکت‌های پیشرو بویژه در استفاده از هوش مصنوعی و حضور پرقدرت محصولات، علائم تجاری و نشانه‌های جغرافیایی محصولات ایرانی در بازار‌های جهانی، آمادگی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان مرجع ملی مالکیت معنوی جهت هم افزایی و همکاری‌های مشترک بویژه، توسعه برنامه‌های آموزشی و پژوهشی و تبادل تجربیات در ارائه خدمات هوشمند به صاحبان فکر و اندیشه، مخترعین، تجار و بازرگانان و شرکت‌های دانش بنیان در زمینه ثبت و محمایت از مالکیت‌های معنوی را اعلام کرد.
 
گفتنی است رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک ایران، چندی پیش در حاشیه مجمع عمومی سال ۲۰۲۴ سازمان جهانی مالکیت معنوی در ژنو با حضور در نشست کشور‌های عضو گروه بریکس و دیدار با هیئت‌های مالکیت معنوی سایر کشورها، ظرفیت‌های توسعه همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های عضو «وایپو» (سازمان جهانی مالکیت معنوی) را مورد بررسی قرار داده بود.
 
بریکس یک سازمان بین‌دولتی با عضویت برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، مصر، اتیوپی و امارات و ایران است. این سازمان که در ابتدا برای برجسته سازی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شکل گرفت، به شکل یک بلوک ژئوپلتیک تکامل پیدا کرد و از سال ۲۰۰۹ حکومت‌های آنها سالانه نشست‌های رسمی برگزار می‌کنند و سیاست‌های چندجانبه را با هم هماهنگ می‌کنند.

انتهای پیام/