شناسهٔ خبر: 69860576 - سرویس استانی
منبع: دانشجو | لینک خبر

گلایه استاندار کرمان از وضعیت نامطلوب روشنایی معابر شهر کرمان

استاندار کرمان گفت: شهر کرمان خاموش است و شرایط فعلی زیبنده مرکز استان نیست، حتما باید برنامه ویژه‌ای برای روشنایی معابر شهر کرمان در نظر گرفته و عملیاتی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مدیران عامل صنعت برق استان با استاندار کرمان دیدار و گفتگو کردند. 

محمدعلی طالبی، استاندار کرمان در این دیدار گفت: به دلیل موقعیت جغرافیایی خوب استان باید حتما از ظرفیت تولید انرژی خورشیدی استفاده شود و زمین مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری تامین شود. 

وی بیان داشت: با توجه به اینکه در بحث اعمال محدودیت مصرف برق در بخش کشاورزی، موجب ضرر کشاورزان می‌شود، لذا باید برای رفع این مشکل از ظرفیت انرژی خورشیدی استفاده کرد و حتی پیشنهاد می‌شود مزارع خورشیدی نیز ایجاد شود. 

او با بیان این مطلب که دستگاه‌های اداری هم باید صرفه‌جویی مصرف برق را مدنظر قرار دهند، خاطرنشان کرد: چنانچه اداره‌ای الگوی مصرف را رعایت نمی‌کند به ما معرفی شود. 

طالبی تصریح کرد: شهر کرمان خاموش است و شرایط فعلی زیبنده مرکز استان نیست، لذا حتما باید برنامه ویژه‌ای برای روشنایی معابر شهر کرمان درنظر گرفته و عملیاتی شود که در این راستا ما نیز آماده همکاری و مساعدت هستیم. 

 

مدیریت قطع برق صنعت

سپس حمیدرضا حبیبی، مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای کرمان نیز در این دیدار گفت: کرمان به عنوان بزرگ‌ترین استان از نظر شبکه برق کم مشکل‌ترین استان کشور هستیم. 

وی با اشاره به اینکه بیشترین شرکت‌های انرژی‌بر در حوزه صنعتی و معدنی هستند، عنوان کرد: وضعیت برق از نظر عملکرد در استان خوب است. مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای کرمان با اشاره به اینکه عمده انرژی ما در حوزه صنعت و بعد در کشاورزی است، افزود: در بحث مدیریت قطع برق صنعت، توسط وزارت صمت، سهمیه‌ها اعلام و اعمال می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: استان کرمان رتبه اول در زمینه تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی را به خود اختصاص داده است. 

 

ناترازي برق در حوزه كشاورزي

در ادامه محمد سلیمانی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان نیز با اشاره به یک و نیم میلیون اشتراک در استان افزود: یکی از چالش‌ها در حوزه کشاورزی بخصوص محصول پسته، ناترازی برق است و از طرف دیگر عمق چاه‌ها هم زیاد است که با قطع و وصل شدن برق، آسیب‌پذیری بیشتری اتفاق می‌افتد. 

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ سامانه خورشیدی در استان وجود دارد، افزود: یکی از چالش‌های ما در حوزه برق مربوط به مناطق حاشیه‌نشین است که به با توجه به الحاق برخی از این مناطق به حوزه روستایی مشکلات ما کمتر می‌شود. 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان ادامه داد: رتبه یک توزیع نیروگاه خورشیدی پشت بامی را در سطح کشور داریم.