شناسهٔ خبر: 69853277 - سرویس سیاسی
منبع: ایبنا | لینک خبر

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی خواهر دباغ:

دباغ در جامعه اسلامی الگوی ایثار بود

همدان - دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی خواهر دباغ گفت: خواهر دباغ نه تنها در جامعه زمان بلکه در جامعه اسلامی نیز تبیین الگوی ایثار و ایثارگری بودند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در همدان، سید محمدکاظم حجازی ظهر امروز در کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی خواهر دباغ اظهار کرد: در تبیین مفاهیم دینی از مصادیقی استفاده شده که امت اسلام با تبیین ذهنی خودشان آن بخش را الگوی کردار خود قرار دهند.

حجازی ادامه داد: در سیره امام (ره) نیز از آغاز انقلاب مشاهده می‌کنیم که چگونه امام ارزش‌های انقلاب، آرمان‌ها و ویژگی‌های یک فرد انقلابی را به گونه‌ای تبیین می‌کنند که افراد آن را ملکه ذهن خود قرار دادند.

وی با اشاره به اینکه تبیین شخصیت افراد نه تنها برای بزرگداشت آنهاست بلکه با انگیزه کلان‌تری است که ویژگی‌ها و ابعاد وجودی آن فرد است، بتواند ترویج در جامعه شود گفت: مکتب امام این خصوصیت را داشت که نه تنها خود امام الگو بود بلکه با بهره‌گیری از آنچه که در نظام دینی مبنا است مبدل به الگو شد و مردان و زنان زیادی در انقلاب از این شان و جایگاه برخوردار شدند.

حجازی با بیان اینکه یکی از وظایف موسسه شهید مدنی تبیین ارزش‌های انقلاب است گفت: این موسسه در طول دهه گذشته به معرفی شخصیت‌هایی که در انقلاب نقش ویژه‌ای را ایفا کردند و خود از شأنیت بالایی برخوردار بودند، پرداخت زیرا همسویی آنها با انقلاب اسلامی می‌توانست به عنوان یک الگو باشد و اقداماتی را به انجام برساند.

وی ادامه داد: طی دو سال اخیر با توجه به مباحثی که رهبری انقلاب مطرح کردند، معرفی مصادیق برای جوان‌ها یک اولویت ویژه بود لذا در دفتر پژوهش موسسه این جمع‌بندی شد که مرضیه حدیدچی معروف به دباغ که نه تنها در جامعه زنان بلکه در جامعه اسلامی دارای الگویی بودند، ایثارگری او را تبیین کنند.

دبیر کنگره بانوی مبارز و انقلابی خواهر دباغ تصریح کرد: قریب ۲۰ ماه برنامه‌ریزی انجام شد و با فرهنگ و ارشاد اسلامی و حضور شخصیت‌های حقوقی و حقیقی تبیین راه انجام شد و در این راستا دو ستاد یکی در مرکز و یکی در همدان متولی بودند و هر دستگاهی سهمی از برنامه را عهده‌دار شدند.

وی یادآور شد: در استان همدان با مسئولیت نماینده ولی فقیه و قائم مقام استاندار این ستاد تشکیل شد و در ۱۰ حوزه فعالیت خود را تقسیم کردند هر کمیته فارغ از مسئولیت به فراخور وظایف آن کمیته در دستگاه‌های دیگر عضویت داشتند و در نهایت در ستاد استانی به تصویب رسید.