شناسهٔ خبر: 69851282 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

وزیر نیرو از کارخانه استحصال طلای تفتان بازدید کرد

زاهدان - ایرنا - وزیر نیرو در سفر یک روزه به سیستان و بلوچستان امروز پنجشنبه از کارخانه استحصال طلا تفتان بازدید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس علی آبادی با هیات همراه در سفر یک روزه به سیستان و بلوچستان از کارخانه استحصال طلای صدر تفتان بازدید کرد.

وی در این سفر به عنوان نماینده رئیس جمهور در شهرستان تفتان برنامه‌هایی چون «بازدید از کارخانه معدن طلای تفتان و سوله آزمایشگاه»، «افتتاح کارخانه شن و ماسه شهرداری تفتان»، «حضور در جلسه شورای اداری شهرستان تفتان در محل فرمانداری» و «حضور در جلسه با رئیس جمهور» را در دستور کار دارد.

وزیر نیرو در این بازدید بر لزوم توسعه صنعتی مناطقی که دارای ظرفیت‌های معدنی و طبیعی هستند تاکید کرد و افزود: وجود صنایع تبدیلی در کنار معادن می‌تواند علاوه بر توسعه اقتصادی مناطق از اتلاف انرژی جلوگیری کند.
نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی نیز طی این بازدید گفت: مردم و مسوولان تفتان باید تمام تلاش خود را در حفظ مراکز صنعتی بکار گیرند تا حاشیه امنی برای سرمایه‌گذاران پدید آید و ما با پشتیبانی مردم بتوانیم بستر را برای گسترش مراکز صنعتی فراهم کنیم.
علی کرد افزود: بزرگترین سرمایه منطقه علاوه بر معادن غنی و طبیعت فوق‌العاده نیروی انسانی آن است که می‌تواند در بستر مراکز صنعتی رشد و نمو یابد و مردم نیز می‌توانند برای حل معضل بیکاری منطقه با تربیت نیروی ماهر و کار آمد دخیل شوند.
جواد ماهر مدیرعامل کارخانه طلای صدر تفتان نیز اظهارکرد: یکی از رسالت‌های مجموعه علاوه‌بر تولید طلا و نقره، گسترش فرهنگ صنعتی است و در این مسیر باید همه مسوولان با مجموعه همگام شوند.

وزیر نیرو از کارخانه استحصال طلای تفتان بازدید کرد

سیستان و بلوچستان مملو از ذخایر غنی و متنوع معدنی فلزی و غیرفلزی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: سرمایه‌گذار ساخت کارخانه فرآوری طلا شرکت توسعه معادن پارس تأمین است و این کارخانه با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.

ایرج حسن‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: کارخانه فرآوری طلا تفتان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار با هفت هکتار زیربنا در حال ساخت است.

وی ادامه داد: ظرفیت فرآوری طلا در این کارخانه به طور سالانه ۹۷۸ هزار و ۵۲۰ تن کانسنگ طلا و ۴۴۳ کیلوگرم شمش طلا است.

مدیرکل صمت سیستان و بلوچستان گفت: اولویت اشتغال در این کارخانه با مردم بومی تفتان خواهد بود و با افتتاح این کارخانه زمینه اشتغال چشمگیری به طور مستقیم و غیرمستقیم برای مردم این شهرستان فراهم و موجب رونق اقتصادی منطقه خواهد شد.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان مملو از ذخایر غنی و متنوع معدنی فلزی و غیرفلزی است، ادامه داد: برخی از معادن این استان به دلیل ظرفیت‌های بالای ذخایر در رتبه‌های اول و دوم کشوری قرار گرفتند به‌گونه‌ای که این استان رتبه نخست معادن آنتیموان و رتبه دوم معادن منیزیت کشور را به خود اختصاص داده است.

حسن‌پور تصریح کرد: مواد معدنی مکشوفه در سیستان و بلوچستان شامل کرومیت، مس، منگنز، آهن، طلا، تیتانیوم و کانی‌های فلزی نظیر تالک، منیزیت، گل‌سفید، آنتیموان، فلدسپات خاک صنعتی، نیکل، کائولن، سیلیس و سنگ‌های ساختمانی به‌ویژه گرانیت، این استان را به رنگین‌کمان معادن کشور و بهشت سرمایه‌گذاران تبدیل کرده است.

وی گفت: خرید و نصب ماشین آلات این کارخانه به طور کامل انجام شده و تکنولوژی ماشین آلات نیز بروز است.

به گزارش ایرنا، «مسعود پزشکیان» و هیات همراه صبح پنجشنبه یکم آذرماه ۱۴۰۳ در نخستین سفر استانی دولت چهاردهم، با استقبال «مسعود بیجار» استاندار سیستان و بلوچستان و همچنین «مصطفی محامی» نماینده ولی فقیه در استان وارد فرودگاه زاهدان شد.

در این سفر محمدجعفر قائم پناه معاون اجرایی، محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر، عبدالکریم حسین‌زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم، زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده، علی ربیعی دستیار اجتماعی، حسین افشین معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی، محمد اتابک وزیر صمت و عباس علی ابادی وزیر نیرو رئیس‌جمهور را همراهی می‌کنند.

بازدید از پارک علم و فناوری زاهدان، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، نشست با فعالان اقتصادی، سران طوایف، فرهیختگان، نخبگان و اقشار مختلف، جلسه با فعالان سیاسی و اجتماعی و نشست درخصوص ۳۳ مصوبه دولت برای استان از مهمترین برنامه‌های نخستین سفر پزشکیان و هیات همراه به سیستان و بلوچستان اعلام شده است.

به گفته رئیس ستاد سفرهای استانی رئیس‌جمهور، ۳۳ مصوبه با مشارکت هفت دستگاه ملی و تامین اعتباری بالغ بر ۴.۵ همت در سفر رئیس دولت چهاردهم به استان سیستان و بلوچستان برای تکمیل برخی پروژه‌های مختلف این استان اجرایی می‌شود.

در این سفر همچنین ۲ تفاهم نامه در راستای توسعه استان با حضور رئیس جمهور و استاندار سیستان و بلوچستان به امضا می‌رسد.

اعضای هیات دولت نیز با حضور در شهرستان‌های استان ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور و شرکت در اجتماعات مردمی، پروژه‌هایی را در راستای توسعه و پیشرفت این شهرستانها و حل مسائل و مشکلات مردم در بخش‌های مختلف این استان افتتاح می‌کنند.

گفتنی است، سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان در سه دوره زمانی مختلف برنامه‌ریزی شده که مرحله اول آن شامل سفر یک روزه به شهرستان زاهدان امروز پنجشنبه یکم آذر ۱۴۰۳ انجام می‌شود و در ادامه ۲ سفر یک روزه به شهرستان‌های چابهار و زابل برای آینده برنامه‌ریزی شده است.