جواد گودرزی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین تولید زعفران در هر هکتار پنج کیلوگرم است پیش بینی می شود امسال بیش از ۱۰۰ کیلوگرم زعفران خشک در این شهرستان تولید شود.
وی اظهار کرد: در سالهای اخیر کشت محصول زعفران با استقبال چشمگیر کشاورزان همراه بوده و اگر مبتنی بر اصول فنی و زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی صورت گیرد می تواند رونق اقتصادی را برای کشاورزان به دنبال داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد بیان کرد: به طور متوسط هر هکتار زمین کشاورزی اختصاص یافته به کشت زعفران نیازمند چهار تا پنج تن پیاز زعفران است که بعد از گذشت ۲ سال از کشت به مدت هفت سال محصول تولید خواهد شد.
گودرزی با تاکید بر اینکه زمینهای حاصلخیز شهرستان برای کشت زعفران مناسب است، اضافه کرد: بهره وری اقتصادی عملکرد گل دهی زعفران از سال دوم کشت پیاز آغاز و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
وی ادامه داد: این محصول به دلیل طعم، بو و رنگ خاصی که ایجاد میکند در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد بسیاری دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد یادآور شد: حدود ۳۵ درصد از جمعیت ۴۲۰ هزار نفری شهرستان بروجرد روستایی هستند و به کار کشاورزی اشتغال دارند که کشت این محصول در اشتغال و درآمد بیشتر آنها تاثیرگذار خواهد بود.