وی با بیان اینکه با موافقت مجلسیها ردیف بودجه ملی به زیارتگاه شهید اختصاص یافت که از سال آینده اجرا میشود، اظهار کرد: شهید مدرس (ره) علاوه بر مبارزه با استکبار، در مسیر گسترش اندیشه، سبکفکر و اتخاذ مواضع در بین عموم جامعه و نخبگان نیز تلاش زیادی کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین احمدی با تاکید بر اینکه امروز منزل شهید مدرس در تهران به یک پایگاه فرهنگی مهمی تبدیل شده، افزود: اندیشه و دیدگاه این شهید والامقام باید بهعنوان الگو برای نخبگان ارائه شود.وی تصریح کرد: این عالم مجاهد بهخوبی میدانست برای چه کسانی باید وقت بگذارد تا تأثیرگذاری داشته باشند. وی اضافه کرد: متأسفانه هنوز بسیاری از ابعاد شهید مدرس (ره) در بخشهای گوناگون ناشناخته مانده است.
تدوین سند چشمانداز زیارتگاه شهید مدرس
حجتالاسلام احمدی در ادامه از تدوین سند چشمانداز زیارتگاه شهید آیتالله مدرس خبر داد و گفت: بدون شک اگر راهبردها تدوین نشود و برنامهها بر اساس چشمانداز شکل نگیرد اهداف محقق نخواهد شد.
وی با بیان اینکه باید با ایجاد زیرساختهای بیشتر توان درآمدزایی زیارتگاه شهید مدرس را افزایش داد، گفت: تلاش میشود در افق ۱۴۱۳ این زیارتگاه مانند بقیه اماکن آستان قدس رضوی، پرچمدار فرهنگ رضوی باشد.
تشریح برنامههای سالگرد شهادت شهید مدرس(ره)
محمد یعقوبی، در ادامه این نشست با اشاره به برنامههای هشتاد و هفتمین سالگرد شهادت آیتالله مدرس (ره) اظهار کرد: ویژهبرنامههای شهادت این شهید مجاهد از یکم آذرماه آغاز و تا دهم این ماه با حضور شخصیتهای کشوری و استانی، برگزار خواهد شد.
مدیر زیارتگاه شهید مدرس راهاندازی رواق کودک، افتتاح بوستان غنچههای رضوی، برپایی شبشعر آقای شهید، اجتماع بزرگ دانشآموزی، گردهمایی بسیجیان، اجتماع بزرگ خانوادههای قرآنی، غبارروبی آرامگاه شهید مدرس و قرائت دعای ندبه، برگزاری مسابقه کتابخوانی را از جمله برنامههای هشتاد و هفتمین سالگرد شهادت آیتالله مدرس، عنوان کرد.