شناسهٔ خبر: 69820532 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل آموزش و پرورش فارس:

وجدان کاری را در عمل نشان دهیم

مدیرکل آموزش و پرورش فارس، توجه به وجدان کاری و اخلاق را از ملزومات تحقق اهداف دانست و تأکید کرد که باید عملاً وجدان کاری و اخلاق را نشان دهیم.

صاحب‌خبر -

فرشید قاسمی امروز، ۲۹ آبان در دوره توانمندسازی کارشناسان امور بانوان ادارات آموزش و پرورش سراسر فارس که در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: سخت‌ترین کار در این دنیا آن کاری است که فرد بدون درک مفهوم آن و داشتن هدف، آن کار را انجام دهد. 

وی افزود: شرط موفقیت اجرای هر طرح و برنامه‌ای فهم صحیح از معنای آن برنامه است و دومین کاری که در اجرای برنامه‌ها، باید به آن پرداخت، ظرفیت‌سازی است، بنابراین ظرفیت‌سازی باید از دوران کودکی آغاز شود.

قاسمی تصریح کرد: سومین فعالیتی که در راستای تحقق اهداف، باید سرلوحه کار خود قرار دهیم، وجدان کاری و اخلاق است؛ نباید به زیور دادن خود به اخلاقیات بسنده کرد بلکه باید عملا این وجدان کاری و اخلاق را در اجرا نشان دهیم.

وی ادامه داد: چهارمین گام در اجرای برنامه‌ها، کارکردن بر روی ارزش‌هاست، لازم است در حالی که در مورد مسئولیت‌پذیری سخن می‌گوییم در مورد بی مسئولیتی افراد نیز صحبت کنیم و هر دو طرف موضوع را ببینیم تا با آسیب‌شناسی آن‌ها بتوانیم ارزش‌ها را نهادینه کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: پنجمین گام، شناخت شخصیت پرسنل یک مجموعه است و متناسب با آن‌ها رفتار خود را ارائه دهیم  تا بتوانیم اهداف سازمانی را محقق سازیم.

وی اضافه کرد: بانوان جامعه ظرفیتی بسیار مهم و اثر گذار هستند  و در برخی موارد زنان بسیار حساب شده و دقیق عمل می‌کنند لذا نباید از نقش بی بدیل بانوان در اداره امور غافل شد.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس درامور بانوان نیز در این نشست اظهار کرد: زنان به عنوان اولین عامل انتقال ارزش‌ها هنجارها، فرهنگ‌ها، آداب و رسوم و سنت‌ها مطرح هستند.

فاطمه قاسمی افزود: از دیدگاه اسلام زن و خانواده سنگ بنای اصلی ساختار اجتماعی محسوب می‌شوند؛ زنان به دلیل ایفای نقش‌های متعدد عامل اصلی ثبات و سلامت خانواده و جامعه هستند.

وی تصریح کرد: فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رشد و بهره‌مندی جامعه از توانمندی و مشارکت زنان به ویژه زنان فرهنگی در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی و رفع موانع و مشکلات موجود امری ضروری است.

قاسمی ادامه داد: آگاهی‌بخشی نسبت به وجوه مثبت ازدواج به هنگام تعدد فرزند و حمایت از نقش مادری، آموزش مهارت‌های سبک زندگی اسلامی - ایرانی مسئولیت‌پذیری برای تشکیل و تعالی خانواده با لحاظ اصول یادگیری مبتنی بر اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و شخصیت‌سازی دختران پیشتاز مبتنی بر شاخص‌های تربیتی الگوی زیست عفیفانه از جمله برنامه‌های ویژه بانوان با توجه به زیست بوم برخی از شهرستان‌های استان است.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس درامور بانوان بیان کرد: تقویت هویت دخترانه و مهارت‌های اعتماد به نفس و عزت نفس در آنان، آموزش مهارت‌های تربیتی دوران بلوغ دختران دانش‌آموز محروم با رویکرد توسعه سلامت، تهیه بسته‌های آموزشی بهداشتی مکمل دوران بلوغ دختران، مهارت‌آموزی، خلاقیت و کارآفرینی بر اساس زیست بوم و متناسب با نیازهای جامعه ویژه دختران دانش‌آموز، آموزش مهارت‌های گفت‌وگوی مناسب و ارتباط موثر، آموزش آداب و آیین سبک زندگی دخترانه و برگزاری اردوی فرهنگی - آموزشی سلامت محور ویژه زنان فرهنگی شاغل از دیگر برنامه‌های امور بانوان اداره کل آموزش و پرورش در استان فارس است.

قاسمی اضافه کرد: مجریان برنامه‌های مذکور با توجه به زیست بوم هر منطقه و شهرستان مشخص شده‌اند، لذا همه برنامه‌های امور بانوان در همه شهرستان‌ها اجرایی نمی‌شود.

انتهای پیام