شناسهٔ خبر: 69785462 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

آئین تودیع و معارفه معاونین و مدیران استانداری اصفهان برگزار شد

آئین تودیع و معارفه معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی، مدیرکل امور بانوان و مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان با حضور مهدی جمالی‌نژاد،‌ استاندار اصفهان برگزار شد. 

صاحب‌خبر -

معتمدی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اصفهان با بیان اینکه معاونت توسعه  مادرِ مجموعه‌های استانداری بوده و کار پشتیبانی از سایر بخش‌ها و معاونت‌ها را بر عهده دارد، گفت: وظیفه ما فراهم‌سازی منابع و بستری برای پیشبرد اهداف سایر بخش‌ها است که در ۳ حوزه مادی، معنوی و آموزش نیروها انجام می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فراوان استان اصفهان تاکید کرد: مسائل استان حتما باید در خود استان حل شود. این خطه به شدت هنرخیز و پراستعداد است، اما به این ظرفیت‌ها باید توجه شود، شرایط فعلی زیبنده اصفهان نیست، باید با همدلی، وفاق و استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌ها، شرایط استان را بهبود ببخشیم.

احسان مشگلانی، مدیرکل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان نیز، با اشاره به اینکه  وفاق یکی از مهم‌ترین مباحث روز و مورد تاکید استاندار اصفهان است، گفت: وفاق به معنای ارتباط موثر است، ما زمانی می‌توانیم یکدیگر را درک کنیم که ارتباط موثر داشته باشیم و از این لحاظ بار روابط عمومی بسیار سنگین است، زیرا وظیفه برقراری ارتباط درست بر عهده این بخش است.

وی افزود: تلاش ما بازنمایی درست تلاش و فعالیت بخش‌های مختلف و از سوی دیگر رساندن مطالبات مردم به گوش مدیران است. ۳ پروژه مهم مورد تاکید استانداری در دست انجام هستند که به‌زودی درباره آنها اطلاعرسانی خواهد شد. در حوزه هوش مصنوعی، اقدامات بسیار خوبی انجام شده است. در این حوزه در اصفهان و  ایجاد هاب هوش مصنوعی، در حوزه گردشگری و در زمینه انرژی‌های نوین، کارهای خوبی شده که اطلاع‌رسانی می‌شود.

مریم فاتحی‌زاده، مدیر کل امور بانوان استانداری اصفهان نیز در این مراسم گفت: من با ۲۸ سال سابقه کار، خود را معلم می‌دانم، اما اگرچه دانشگاهی هستم، اما همواره در بطن جامعه و به اصطلاح کف شهر خدمت کرده‌ام. 

وی افزود: نسل جوان ما بسیار نیازمند شفقت و دلسوزی هستند، لذا باید به میان زنان و دختران برویم و  آنها را که سرمایه‌های ارزشمند ما هستند، دریابیم.

افزایش ۶ برابری عملکرد بودجه معیشت پرسنل استانداری اصفهان 

مصطفی خضری، معاون پیشین توسعه مدیریت و منابع استانداری گفت: امروز با رضایت از این مسئولیت می‌روم؛ هم به علت فراغت از بار مسئولیت و هم رضایت نسبی دوستان  که در هر ۳ حوزه زیر مجموعه معاونت توسعه‌ حاصل شد، به نسبت سایر دستگاه‌ها،‌ کارکنان وزارت کشور به ویژه استانداری‌ها مظلومانه کار می‌کنند و از سطح درآمد و رفاهیات کمتری برخوردار هستند. در این دوره سطح امور رفاهی پرسنل استانداری افزایش یافت و عملکرد بودجه ما در حوزه معیشت از ۷ میلیارد تومان به ۴۲ میلیارد رسید.

وی افزود: در این دوره سعی کردیم به سمت تکریم خانواده پرسنل حرکت کنیم و این موضوع را برندسازی کردیم تا نه تنها کارکنان، بلکه خانواده پرسنل استانداری خود را یک خانواده بدانند. در استانداری هیچ حاشیه پرسنلی نداشتیم و این نه به معنای مطلوب بودن وضع معیشت پرسنل استانداری، بلکه همراهی آنها و دیدن تلاش دوستانشان در معاونت توسعه منابع انسانی بود.

خضری ادامه داد: در دفتر برنامه‌ریزی پیگیر مسائل چارت سازمانی و ایجاد تغییرات در ساختار و چارت‌های سازمانی بودیم و موافقت اولیه سازمان امور استخدامی نیز گرفته شد تا در استان اصفهان به‌عنوان پایلوت، بازنگری ساختار ایجاد شود. همچنین تدوین نظام مسائل استان با نظر و همکاری اساتید دانشگاه اصفهان، استفاده از ظرفیت‌های سواحل مکران با توجه به نیازهای استان توسط دانشکده اقتصاد این دانشگاه، از اقدامات انجام شده است.

وی افزود: در حوزه امنیت شبکه و تقویت زیرساخت‌ها ۳ پروژه مهمِ الکترونیک کردن مصوبات استان و ارائه گزارش، ایجاد کارتابل الکترونیک شهروندی برای تسهیل ارتباط و کمک به مدیریت ارشد استان در نظارت و نحوه پاسخگویی به دستگاه‌ها و جمع‌آوری اطلاعات مدیریتی، اقدامات خوبی انجام شد.

 تخصیص ۸۰ میلیارد اعتبار برای امور زنان 

مرضیه استکی، مدیر کل سابق امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان نیز با بیان اینکه امور بانوان حوزه‌ای گسترده‌ای با انتظارات و حجم کار فراوان و ساختار ضعیف است،  گفت: در دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به حوزه خانواده و جمعیت شد که کارهای خاصی هم از جمله ایجاد رصدخانه مسائل زنان و خانواده و جمعیت انجام شد که طی آن  شهرستان به شهرستان، مسائل استان در حوزه جمعیت و خانواده شناسایی شد.

وی افزود: تنها دولتی که به حوزه زنان و خانواده در سفرهای استانی اعتبار داد، دولت سیزدهم بود و ۸۰ میلیارد بودجه تخصیصی بین شهرستان‌ها تقسیم و بسیاری از پروژه‌ها انجام شد و امیدواریم که در ادامه نیز اعتباراتی برای ادامه پروژه‌ها تخصیص پیدا کند. 

استکی ادامه داد: در ۱۱۴ شهر استان، ۵۰ باغ بانوان وجود دارد که با هدف استفاده زنان از فضاهای زنانه ایجاد شدند و امروز کاربری آنها از بین رفته که اکنون با توجه به آسیب‌های حوزه زنان، پرداختن به بازیابی باغ‌های بانوان ضروری است. 

انتهای پیام