شناسهٔ خبر: 69762303 - سرویس سیاسی
منبع: راه دانا | لینک خبر

مسلمانان آمریکا که در انتخابات به ترامپ رای دادند، پشیمان شده‌اند مسلمانان آمریکا که در انتخابات به ترامپ رای دادند، پشیمان شده‌اند

رهبران مسلمانانی که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده به دونالد ترامپ رای داده‌اند، می‌گویند مشاهده اینکه او طرفداران رژیم صهیونیستی را برای دولت جدید خود معرفی کرده، آنها را از رای دادن به این چهره جمهوری‌خواه پشیمان کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبرگزاری «رویترز» گزارش داد، رهبران مسلمان آمریکایی که در اعتراض به حمایت‌های دولت «جو بایدن» از رژیم صهیونیستی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به «دونالد ترامپ» رای دادند، می‌گویند مشاهده گزینه‌های طرفدار صهیونیست‌ها که از سوی این رئیس جمهور منتخب ایالات متحده برای سمت‌های کابینه معرفی شده‌اند، آنها را از این رای خود پشیمان و از ترامپ مایوس کرده است.

«رابیول چودری» یک سرمایه‌گذار اهل فیلادلفیای آمریکا یکی از همین رهبران رای‌دهندگان مسلمان آمریکایی است که در انتخابات برای اعلام اعتراض خود به سیاست‌های دولت جو بایدن-کامالا هریس، به دونالد ترامپ رای دادند اما حالا از رای خود پشیمان هستند.

چودری که ابتدا کارزار «هریس را رها کنید» را به منظور اعلام مخالفت با نامزد دموکرات‌ها به راه انداخته و بعدا به همراه چند نفر گروه موسوم به «مسلمانان حامی ترامپ» را به راه انداخت، می‌گوید: «دونالد ترامپ به خاطر ما در انتخابات پیروز شد اما ما از گزینه‌هایی که او از جمله برای وزارت خارجه ایالات متحده انتخاب و اعلام کرده، خرسند نیستیم.»

استراتژیست‌های آمریکایی می‌گویند حمایت رای‌دهندگان مسلمان از ترامپ به او برای کسب پیروزی در ایالت «میشیگان» کمک کرده و فاکتور موثری نیز در کسب پیروزی این جمهوری‌خواه در ایالت‌های کلیدی دیگر بوده است.

ترامپ چندی پیش اعلام کرد «مارکو روبیو» سناتور جمهوری‌خواه فلوریدا را که یک حامی سرسخت رژیم صهیونیستی است، به‌عنوان گزینه خود برای وزارت امور خارجه ایالات متحده انتخاب کرده است.

روبیو مدتی پیش در راستای ابراز سرسپردگی خود به رژیم صهیونیستی گفته بود که خواستار برقراری آتش‌بس در غزه نشده و معتقد است که این رژیم باید «هر عنصر حماس» را از بین ببرد. او با  نادیده گرفتن کشتارهای رژیم صهیونیستی، به ملت فلسطین اهانت کرده و آنها را «حیواناتی شرور» خطاب کرد.

رئیس جمهور منتخب ایالات متحده از سوی دیگر «مایک هاکبی» فرماندار سابق آرکانزاس و یک حامی سرسخت دیگر اسرائیل را برای سمت سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی معرفی می‌کند، در حالی که هاکبی پیشتر از اشغال کرانه باختری از سوی صهیونیست‌ها حمایت کرده و گفته است راه‌حل ۲ دولتی برای فلسطین «غیر قابل اجرا» است.

ترامپ در ادامه این انتصابات جنجالی خود همچنین «الیز استفانیک» نماینده جمهوری‌خواه کنگره که سازمان ملل را مرکز «یهودستیزی» به خاطر محکوم کردن کشتار مردم بی‌گناه در نوار غزه خوانده را می‌خواهد سفیر آمریکا در سازمان ملل کند.

«رکسینالدو نازارکو» مدیر اجرایی «شبکه قدرتمندسازی و تعامل مسلمانان آمریکا» اظهار کرد: «رای‌دهندگان مسلمان آمریکایی امید داشتند که ترامپ مقام‌هایی را برای کابینه انتخاب کند که به نفع صلح کار کنند اما هیچ نشانه‌ای از چنین رویکردی وجود ندارد. ما بسیار از این بابت سرخورده شده‌ایم.»

او اضافه کرد: «به نظر می‌رسد که این دولت کاملا با نومحافظه‌کاران و جنگ‌طلبان و طرفداران تندروی اسرائیل پر شده و این نشان‌دهنده کوتاهی از طرف ترامپ در قبال طرفداران صلح و جنبش‌های ضد جنگ است.»

نازارکو اظهار کرد گروه تحت رهبری او به فشار وارد کردن برای آنکه درخواست‌هایشان برای پایان دادن به جنگ غزه شنیده شوند، ادامه خواهند داد.

همچنین «حسن عبدالسلام» یک استاد سابق در دانشگاه مینه‌سوتا و از موسسان کارزار مخالفت با رای دادن به کامالا هریس در انتخابات که در نهایت در این انتخابات از «جیل استاین» نامزد حزب سبز ایالات متحده حمایت کرد، گفت گزینه‌های ترامپ برای سمت‌های کابینه تعجب‌آور نیستند اما حتی افراطی‌تر از آن چیزی که انتظار می‌رفت، هستند.