شناسهٔ خبر: 69761068 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

گلایه‌های معاون توسعه ورزش کرمانشاه از نحوه برگزاری مجامع ورزشی

کرمانشاه - ایرنا - معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه از نحوه برگزاری مجامع سالیانه هیات‌های ورزشی استان گلایه کرد و گفت: مجامع باید براساس اصول و شیوه درست برگزار شود و اعضای جلسه هم مطالبه‌گر باشند اما اکنون به صورت فرمایشی برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا، محمدحسین‌زاده در جلسه مجمع سالیانه هیات گلف استان کرمانشاه با حضور مدیرکل ورزش و جوانان اعضای مجمع و شماری از اصحاب رسانه، با بیان اینکه با وجود داشتن ۵۳ هیات ورزشی در استان در سال گذشته تنها ۱۳ هیات اقدام به برگزاری مجمع سالیانه کرده اند افزود: این امر شیوه مناسب و خوبی نبوده و نشان دهنده این امر است که فضای گفتمان در هیات های ورزشی ساری و جاری نیست.

وی با بیان اینکه مجامع سالیانه ای هم که برگزار می شود متاسفانه کاملا فرمالیته و نمایشی شده است اضافه کرد: در حال حاضر مجامع استان به این شیوه برگزار می شود که رییس هیات فعالیت ها و برنامه های خود را اعلام و بقیه هم دست بلند کرده و آن را با فرستادن صلواتی تایید می کنند.

معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه با تاکید براینکه این روش به هیچ عنوان درست نیست افزود: این معاونت در حال جا انداختن این امر است که اعضا وقتی در این مجامع حاضر می شوند باید ۲ برگه در اختیار داشته باشند یکی تقویم سالیانه و دیگری فعالیت هایی که هیات مدعی شده انجام داده است، در حالی که هم اکنون می بینیم اعضایی که در جلسه حضور پیدا می کنند نمی دانند برای چه آمده اند و اصلا چه سووالی باید بپرسند.

مجامع براساس اصول و شیوه درست برگزار شود

حسین‌زاده ادامه داد: اعضا باید بررسی کنند که چند درصد هیات توانسته است این برنامه ها را تحقق بخشیده است و اگر محقق نکرده است دلیلش چه بوده است و اگر شیوه برگزاری مجامع غیر از این باشد در واقع تنها یکنوع تلف کردن وقت است.

وی با ذکر این نکته که خطاب وی در بیان این مطالب تنها هیات گلف نبوده و این نکته به همه هیات ها بازمی گردد افزود: ما امسال در حال تمرین این شیوه هستیم تا این مجامع براساس اصول و شیوه درست برگزار و نتیجه حاصل از آن به معنی واقعی کاربردی و موجب توسعه آن هیات شود.

گلایه‌های معاون توسعه ورزش کرمانشاه از نحوه برگزاری مجامع ورزشی

حسین‌زاده یادآور شد: برهمین اساس برنامه ریزی کردیم تا همه هیات ها موظف شوند در سال جاری اقدامات و ساز و کارهای لازم را برای برگزاری این مجامع فراهم سازند تا در سال ۱۴۰۴ شاهد برگزاری مجامع سالیانه منظم همه هیات ها به شیوه درست باشیم و اعضا نخستین سوال شان از رییس هیات ها درصد تحقق تقویم ورزشی آنها باشد در غیر این صورت هیاتی که تشکیل دادیم هیچ شاخصی نداشته است.

اعضای مجامع مطالبه‌گر باشند

وی با بیان اینکه دیگر نخواهیم گذاشت مجامع سالیانه هیات ها در نیمه دوم سال برگزار بلکه باید در سه ماهه اول سال برگزار شود گفت: از رسانه ها هم این انتظار می رود روی بحث اهمیت مجامع نیز کار شود ضمن آنکه اعضای هیات ها نیز از کمیته آموزش و مربیان گرفته تا شهرستان ها، داوران و قهرمانان ورزشی، همگی به مشکلات و تنگناهایی که در زمینه های مختلف با آن مواجه شده اند بحث کنند.

معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه تاکید کرد: در مجامه سالانه باید اعضا از نماینده یا رییس فدراسیون برای جذب اعتبار، تشکیل کلاس های مربیگری، داوری، میزبانی از اردوهای تیم ملی و حتی تزریق و حضور ورزشکاران استان در اردوهایی که در تهران برگزار می شود مطالبه گری کرده و تنها در این جلسات شیک و مجلسی فقط ننشینند.

وی در ادامه با انتقاد به بحث استعدادیابی در هیات های ورزشی افزود: متاسفانه استعدادیابی هم اکنون به شکل نامناسب و مضحکی در ورزش ما تبدیل شده است، ۲ مربی می آیند نامه ای از ما می گیرند می روند مدارس و چند نفر را انتخاب و از آنها می خواهند از فردا سرتمرینات بیایند، این شیوه متاسفانه تبدیل به استعدادیابی علمی ما شده است.

بحث استعدادیابی به شیوه علمی انجام شود

حسین‌زاده یادآور شد: استعدادیابی بحث بسیار مهمی است که باید به شیوه اصولی صورت گیرد، هر انسان باید در چهار حوزه روحی روانی، شخصیتی، فنی و جسمانی دارای آمادگی باشد در حالی که پایگاه قهرمانی ما فقط آمادگی جسمانی را تست می کند و اصلا نمی تواند بگوید از نظر روانی یا تیپ شخصیتی شرایط قهرمانی شدن را یک ورزشکار دارا هست یا نه، اگر ما قرار است قدمی رو به جلو و علمی برداریم ناگزیر هستیم از معبر استعدادیابی عبور کنیم.

گلایه‌های معاون توسعه ورزش کرمانشاه از نحوه برگزاری مجامع ورزشی

وی گفت: استعدادیابی تعریف خود را دارد و باید علمی بوده و افراد متخصص در کنار هیات ها باشند، اینکه بخاطر ارتباط و رفاقت با چند مدرسه برویم و چند نفر را انتخاب کنیم این استعدادیابی نیست بلکه نوعی دکان داری است.

اداره ورزش و جوانان تنها متولی تحول در ورزش نیست

حسین‌زاده تاکید کرد: باید دنبال فضایی باشیم که فرهنگی را جا بیندازیم و جلو یک دیدگاه سنتی، قدیمی و مُندرس را که فکر می کنند تحول در ورزش در اداره ورزش و جوانان باید اتفاق بیفتد را بگیریم، اگر دنبال توسعه و پیشرفت ورزش به شیوه علمی و همتراز با ورزش جهان هستیم اولین کاری که باید اتفاق بیفتد تعیین سهم درآمد ورزش در اقتصاد کشور است.

معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه افزود: در کشورهایی که اتفاقات خاص در ورزش شان روی داده است اولین قدمشان این بوده که متخصصان علم اقتصاد حوزه اقتصاد را به چندین قسمت مختلف که یکی از آنها ورزش است تقسیم کرده اند و پس از آنکه برای دولت مسجل شده که ورزش می تواند بخشی از درآمد اقتصادی آن را تامین کند برروی آن سرمایه گذاری کرده اند.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی است که ما دیگر دغدغه داشتن یک زمین گلف را نداشته و برای یک مسابقه فوتبال مجبور نمی شویم به کشورهای دیگر برویم.