شناسهٔ خبر: 69759470 - سرویس بین‌الملل
منبع: میزان | لینک خبر

قتل‌عام مردم در غزه؛ برشی از جنایت تازه رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی طی حمله‌ای عمدی گروهی از مردم غزه را مجبور به ورود به یک ساختمان کرده و در ادامه این ساختمان را بمباران کرد.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان - ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در یک قتل‌عام جدید، ده‌ها فلسطینی را که در منطقه دوربرگردان سودان در شمال غربی شهر غزه تجمع کرده بودند، به شهادت رساند. قربانیان پس از حدود ۵۰ روز متوالی درپی ممانعت از ورود کمک‌ها ازسوی اشغالگران، منتظر رسیدن کمک‌های بشردوستانه بودند.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به‌تازگی به‌روی ده‌ها غیرنظامی فلسطینی که منتظر کامیون‌های کمک‌رسانی در جاده شمال غرب شهر غزه بودند، آتش گشودند. نظامیان اشغالگر زمانی که ده‌ها نفر قصد داشتند به داخل خانه‌ای نزدیک پناه ببرند، آنها را به شهادت رسانده و مجروح کردند؛ اشغالگران سپس ساختمان را بمباران و آن را تخریب کردند. در حال حاضر افراد زیادی ناپدید شده و احتمالا در زیر آوار محبوس شده‌اند.

به‌گفته شاهدان، ارتش رژیم صهیونیستی گروهی از غیرنظامیان را که هفته‌ها قحطی را پشت سر گذاشته بودند، هدف قرار داد؛ این درحالی است که ارتش اشغالگر مانع ورود مواد غذایی و کمک‌های مردمی به شهر غزه و شمال غزه شده است. 

زمانی که این افراد غیرنظامی برای تهیه آرد در محل حاضر شده بودند، ارتش صهیونیستی با گلوله به آنها شلیک کرد و آنها را مجبور کرد در یک خانه مسکونی ۲ طبقه در همان نزدیکی پناه بگیرند. به محض رسیدن غیرنظامیان به ساختمان، ارتش اشغالگر آن را بمباران کرد. صدای فریاد کسانی که هنوز در داخل خانه هدف قرار داشتند شنیده می‌شد، اما فریاد کمک قربانیان پاسخ داده نشد، زیرا منطقه برای آمبولانس و امدادگران غیرقابل دسترس بود.

قتل‌عام مردم در غزه؛ برشی از جنایت تازه رژیم صهیونیستی

گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که در زمان حمله حدود ۲۰۰ نفر در منطقه تجمع کرده بودند که ۷۰ نفر از آنها شهید و مجروح شدند. 

ناظر حقوق بشری اروپا-مدیترانه (یورو) گزارش کرد: ارتش ارتش پس از ۲۳ روز تهدید، محاصره، گلوله‌باران و سوزاندن خودرو‌های امدادی و آمبولانس‌ها در شمال نوار غزه، عملا خدمات دفاع مدنی و آمبولانس فلسطین را تعطیل کرده است. 

این گروه تاکید کرد که جامعه بین‌المللی باید فورا اقدام‌های لازم را انجام دهد تا اطمینان حاصل شود که تیم‌های امداد و نجات و دفاع مدنی می‌توانند با تمنیت کامل فعالیت کرده و قربانیان را به بیمارستان‌ها منتقل کنند. 

پس از ۴۱ روز از تهاجم زمینی رژیم صهیونیستی به شمال غزه، وضعیت به فاجعه‌ای بی‌سابقه تبدیل شده است و ارتش اشغالگر همچنان صد‌ها خانه را بمباران و ویران می‌کند؛ این رژیم هزاران نفر را در این منطقه به شهادت رسانده و مجروح کرده؛ همچنین ده‌ها هزار نفر مجبور به ترک منطقه شده‌اند. 

قتل‌عام مردم در غزه؛ برشی از جنایت تازه رژیم صهیونیستی

یورو-مد مانیتور نوشت: نسل‌کشی مداوم اسرائیل در نوار غزه و استفاده از گرسنگی به‌عنوان یکی از ابزار‌های اصلی اجرای این سیاست باید متوقف شود. علاوه بر این، باید تلاش‌هایی برای رساندن سریع و کارآمد تدارکات نجات جان از طریق مسیر‌های زمینی و گذرگاه‌ها به کل نوار غزه، به‌ویژه شهر غزه و بخش شمالی باریکه، انجام شود.

هدف قرار دادن غیرنظامیان و آوارگان در نوار غزه تنها به شمال آن محدود نمی‌شود؛ ارتش اشغالگر همچنین به‌تازگی یک محل اسکان آوارگان را در جنوب غزه (اردوگاه آوارگان المواصی) بمباران کرد؛ این درحالی است که این منطقه به‌عنوان منطقه بشردوستانه برای هزاران آواره فلسطینی تعیین شده بود.

البته رژیم صهیونیستی براساس رویکرد همیشگی خود، توجیه‌هایی دروغین برای این حمله ارائه کرد. 

قتل‌عام مردم در غزه؛ برشی از جنایت تازه رژیم صهیونیستی

براساس گزارش‌ها، در این حمله یک نفر به شهادت رسیده و دست‌کم ۲۰ نفر مجروح شدند؛ تنها شهید این حمله یک کودک بود. 

رژیم صهیونیستی پیش از این نیز بار‌ها منطقه المواصی را هدف قرار داده بود.

این حمله‌ها در حالی انجام شدند که مناطق ذکر شده عموما از سوی رژیم صهیونیستی به‌عنوان مناطق امن معرفی شده بودند. 

هدف قرار دادن مناطق امن؛ تاکتیک جنگی رژیم صهیونیستی 

یکی از تاکتیک‌های مقام‌های صهیونیست در برنامه کنترل غزه و شهر‌های آن، مفهوم مناطق امن است. در حالی که هدف ادعا شده حفاظت از غیرنظامیان بود، اما این مناطق اغلب به‌عنوان ابزاری برای محو کردن فلسطینیان از طریق ابزار‌های خشونت‌آمیز است. 

توهم احترام به حقوق بشر برای پنهان کردن هدف واقعی سیاست‌های رژیم صهیونیستی استفاده می‌شود.

این مناطق که به‌عنوان پناه‌گاه‌هایی برای مصون ماندن از خشونت‌های مداوم تبلیغ می‌شوند، اغلب خود به هدف تبدیل و به افزایش آوارگی، تخریب و تلفات جانی منجر می‌شوند. 

کنوانسیون چهارم ژنو وظایف طرف‌های متخاصم را برای تضمین امنیت و رفاه غیرنظامیان غیرمسلح مشخص می‌کند. ناکامی در حفاظت از این مناطق، پرسش‌های حقوقی و اخلاقی جدی را در مورد اجرای عملیات نظامی و تعهد واقعی به اصول بشردوستانه ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/