شناسهٔ خبر: 69740654 - سرویس علمی-فناوری
منبع: سینا | لینک خبر

رئیس پارک فناوری امیرکبیر: پارک فناوری امیرکبیر امسال ۴۰ میلیارد تومان فروش محصول داشت

صاحب‌خبر -

 رئیس پارک فناوری امیرکبیر گفت: در سیاست جدید، بخش‌ ویژه‌ای را مامور فروش محصول کردیم و امسال ۴۰ میلیارد تومان فروش محصول از محل پروژه‌ها داشتیم.

به گزارش خبرگزاری سینا: سید فرهنگ فصیحی درخصوص مشکلات پارک فناوری امیرکبیر با اشاره به اینکه این پارک تازه تاسیس، در منطقه مرکزی شهر (خیابان انقلاب) قرار دارد، اظهار داشت: طبق قانون اگر قرار باشد مزایایی از سوی پارک‌های فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص یابد، این شرکت‌ها باید در جغرافیای پارک‌ها مستقر باشند و همین الزام حضور در دامنه جغرافیایی، با توجه به محدودیت گسترش فضای فیزیکی پارک فناوری امیرکبیر، مشکلاتی پیش روی ما قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه پارک‌های فناوری مسائل و مشکلات مختلفی دارند که بخشی کارکردی و بخشی هم اختصاصی است، افزود: در خصوص مسائل کارکردی پارک‌ها می‌توان گفت ارتباط ضعیف با حوزه‌های صاحب مساله است که مشکلاتی برای پارک‌ها به وجود آورده است، چون پارک‌ها میزبان مجموعه‌های فناور هستند که اصل کار آنها کمک به رفع نیازهای کشور و توسعه تکنولوژی به عنوان ابزاری برای حل مساله است و اینها باید در خدمت صاحبان مساله که دستگاه‌های اجرایی و صاحبان صنعت هستند قرار گیرد.

 

سید فرهنگ فصیحی سید فرهنگ فصیحی

 

رئیس پارک فناوری امیرکبیر تصریح کرد: پارک‌ها باید بتوانند بین مجموعه‌ها ارتباط برقرار کنند و به عبارتی توان برقراری ارتباط و شبکه‌سازی را داشته باشند که عموم پارک‌ها در این زمینه توانمند هستند.

وی ادامه داد: در موضوع برقراری ارتباط، بخشی از این تعامل مربوط به طرف مقابل است که مسائل خود را درست، شفاف و به‌موقع بازگو کند زیرا تعریف مساله و شرح کار از سوی صنایع کم‌رنگ است و باید این موضوع فراگیر باشد.

فصیحی اظهار داشت: به لحاظ اختصاصی نیز هر یک از پارک‌ها مسائل مختلفی دارند. دانشگاه امیرکبیر اگرچه ظرفیت بالایی دارد و جزء دانشگاه‌های برتر کشور است اما به لحاظ جغرافیایی با مشکلاتی مواجه است و فضای محدودی دارد این در حالی است که بسیاری از قوانینی که مزیتی برای واحدهای فناور است وابسته به جغرافیاست.

وی افزود: برای مثال اگر شرکت می‌خواهد از معافیت مالیاتی بهره‌مند شوند باید در جغرافیای پارک باشد و برای پارکی همچون پارک فناور امیرکبیر که در مرکز شهر قرارداد و از مساحت کمتری برخوردار است به راحتی نمی‌تواند زیرساخت لازم برای شرکت‌ها فراهم کند.

رئیس پارک فناوری امیرکبیر تاکید کرد: دولت در حمایت‌های خود از پارک‌های فناوری باید به این موضوع توجه داشته باشد که همه پارک‌ها از شرایط یکسانی برخوردار نیستند و امکان توسعه برای دانشگاه‌هایی که در شرق و غرب تهران قرار دارند بیشتر فراهم است.

وی بیان کرد: با نهایی شدن آیین‌نامه قانون جهش تولید امیدواریم بتوانیم به کمک قانون اعتبار مالیاتی تسهیلاتی برای بخش خصوصی فراهم کنیم.

فصیحی درباره عملکرد پارک فناوری امیرکبیر اظهار داشت: در این پارک ۲۰۰ تیم فناور داریم که ۱۳۵ مورد آنها در قالب شرکت و مابقی به صورت تیمی فعالیت می‌کنند و به دنبال ایجاد شخصیت حقوقی هستند. از ۱۳۵ شرکت مستقر در پارک فناوری امیرکبیر، ۸۵ واحد دانش‌بنیان هستند.

وی توضیح داد: امسال ۴۰ میلیارد تومان فروش محصول داشتیم و این رقم به سرعت رو به افزایش است و بخش ویژه‌ای را مامور فروش محصولات قرار دادیم و با استفاده از قانون خرید بی‌واسطه از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان فروش خود را افزایش دهیم.

رئیس پارک فناوری امیرکبیر گفت: هم اکنون ۱۲۰۰ نفر در ۲۰۰ واحد پارک فناوری پردیس اشتغال دارند و این رقم با توجه به پذیرش‌های انجام شده در مقایسه با سال‌های گذشته رشد داشته است.

منبع: ایرنا

 

کپی لینک لینک کپی شد