شناسهٔ خبر: 69737285 - سرویس فرهنگی
منبع: ایبنا | لینک خبر

همزمان با سی و دومین هفته کتاب و کتابخوانی؛

جشن «نویسندگان کوچک» بزرگ اندیشان فردا در «بندر کُلاهی» میناب برگزار شد

هرمزگان - همزمان با سی و دومین هفته کتاب و کتابخوانی، جشن «نویسندگان کوچک» بزرگ اندیشان فردا در «بندر کُلاهی» میناب برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، همزمان با سی و دومین هفته کتاب و کتابخوانی، به همت اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی هرمزگان و همکاری کتابخانه کلاسی مهر دانا، با رونمایی از ۴ عنوان کتاب از مجموعه داستان‌های ۱۶۱ دانش‌آموز مقطع ابتدایی (نویسندگان کوچک، بزرگ اندیشان فردا) در بندر کُلاهی میناب در شرق هرمزگان برگزار شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی هرمزگان در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی ابراز داشت: منزلت کتاب در کشور ما و همه کشورهای مسلمان بسیار زیاد است زیرا معجزه پیامبر اسلام، کتاب با ارزش قرآن است و دینی که معجزه پیامبر آن کتاب است، نمی‌توانند آن دین را به عقب ماندگی و خشونت متهم کنند پس باید برخود ببالیم که معجزه پیامبر ما کتابی برای راهنمایی و رسیدن به کمال است.

فرشاد محمدی با اشاره به اینکه هر جایی که مسئول دغدغه‌مند با نگاه فرهنگی وجود داشته باشد باعث شکوفایی استعدادها می‌شود و به سمت تعالی پیش می‌رود، تاکید کرد: اگر می‌خواهید منطقه شما به رشد و شکوفایی، تعالی و پیشرفت برسد، راه آن حرکت در مسیر کمال است و بهترین مسیر برای رسیدن به کمال، انس با کتاب و مطالعه است.

محمدی تصریح کرد: از یعقوب ذاکری درباغی معلم دلسوز و فداکار میناب که باعث شکوفایی استعداد دانش‌آموزان دبستانی و خلق این مجموعه با ارزش که حاصل تلاش ۱۶۱ نویسنده نونهال و نوجوان است، قدردانی می‌کنم.

در ادامه یعقوب ذاکری درباغی گردآورنده کتاب داستان کودکان ضمن تبریک به نویسندگان کوچک بندر کلاهی تاکید کرد: یکی از کارهای خلاقانه ما تلفیق کتاب و کتابخانه با کلاس درس بود به طوری که بزرگترین کتابخانه کلاسی را در روستایی کوچک به نام «چهکار» شهرستان میناب به وجود آوردیم که دارای محیط تربیتی شاد و فعالیت‌ها و توانمندسازی دانش‌آموزان در آن‌جا اجرا می‌شود.

این معلم هرمزگانی با تاکید بر اینکه خیال پردازی از اهمیت بالایی در داستان نویسی برخوردار است، افزود: من به عنوان یک معلم، مدرسه را جای درس خواندن و مشق نوشتن ندانستم و در بخش خیال پردازی و تبدیل آرزوها به واقعیت تلاش کردم و ثمره آن ۱۶۱ داستان توسط ۱۶۱ کودک شده است.

این مجموعه شامل کتاب ۵۳ داستان از ۵۳ نویسنده، حاصل تلاش ۵۳ دانش آموز دختر و پسر دبستان شهید موسوی فرد و تعدادی از مدارس شهرستان میناب در قطع رقعی در ۸۶ صفحه توسط یعقوب ذاکری درباغی گردآوری و با تصویرگری سمیه صالح شوشتری چاپ و منتشر شده است.

کتاب ۵۶ داستان از ۵۶ نویسنده حاصل تلاش ۵۶ دانش‌آموز دختر و پسر دبستان‌های جنت کلنتان و شهید خلیل اقصمی میناب در قطع رقعی و ۱۰۸ صفحه توسط یعقوب ذاکری درباغی، بتول مظفری، حامد اقدسی و رضا ذاکری گردآوری شد.

کتاب ۲۹ داستان از ۲۹ نویسنده حاصل تلاش ۲۹ دانش آموز دختر و پسر دبستان های سعدی و امام خمینی (ره) روستای بندر کلاهی در قطع رقعی و ۴۰ صفحه توسط یعقوب ذاکری درباغی و سلاطون ملاحی کلاهی پدید آمد.

کتاب ۲۳ داستان از ۲۳ نویسنده حاصل تلاش ۲۳ دانش آموز پسر دبستان سید الشهدا کهنه شهر روستای بندر کرگان در قطع رقعی و ۳۴ صفحه توسط یعقوب ذاکری درباغی و حسین محتاجی گردآوری شد.

در آیین برگزاری این جشن باشکوه، سرهنگ علی اسلامی فرمانده سپاه شهرستان میناب، سید عبدالله هاشمی رئیس انجمن خیرین کتابخانه ساز استان، محمد میردادی معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و همچنین امام جمعه و نمایندگان اهل سنت روستای بندر کلاهی و کرگان، فرمانداری ویژه میناب و مسئولان شهرستان میناب، معلمان و دانش‌آموزان به همراه خانواده‌هایشان در دو مراسم مجزا، سالن فرهنگسرای شهید بهشتی شهرستان میناب و همچنین در مدرسه دینی کوثر بندر کُلاهی میناب حضور داشتند.

به گزارش ایبنا، این مجموعه چهار جلدی شامل کتاب‌های «۲۹ داستان، ۲۹ نویسنده»، «۲۳ داستان ۲۳ نویسنده»، «۵۳ داستان ۵۳ نویسنده» و «۵۶ داستان ۵۶ نویسنده» است.