شناسهٔ خبر: 69731079 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

جمعیت هلال احمر با ۶۲۰ پایگاه در حال ارایه خدمت است

ساوه - ایرنا - معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: این جمعیت هم اکنون با ۶۲۰ پایگاه در حال ارایه خدمت به هموطنان بوده و افزایش امکانات و زیرساخت‌های آن در دستور کار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمدحسین کبادی، روز پنجشنبه در افتتاح پایگاه امدادونجات بین شهری جمعیت هلال‌احمر زرندی، اظهار کرد: توسعه خدمات و امکانات جمعیت هلال احمر در نقاط مختلف کشور با توجه به خطر پذیری هر استان در دستور کار است.

وی به توسعه ناوگان و تجهیزات امدادی اشاره کرد و افزود: با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته، انبارهای امدادی کشور در حال تجهیز اقلام زیستی و امدادی هستند.

کبادی یادآور شد: نوسازی در بخش لجستیکی و خودروهای عملیاتی و آمبولانس‌ها باعث تقویت و افزایش توان عملیاتی امداد و نجات کشور شده است.

وی در خصوص توسعه تجهیزات و خدمات در استان مرکزی نیز گفت: این استان به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود، همجواری با چند استان و نقش پشتیبانی استان تهران، یکی از مراکز مهم و حساس در حوزه امداد و نجات به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید:

کمک‌های مردم استان مرکزی به غزه و لبنان به ۱۵ میلیارد و ۴۱۹ میلیون ریال رسید

۲ نفر در حوادث جاده‌ای روز جمعه استان مرکزی جان خود را از دست دادند

به گفته کبادی، استان مرکزی در حال حاضر ۱۴ پایگاه امداد و نجات دارد و با افتتاح سه پایگاه جدید، تعداد این پایگاه‌ها به ۱۷ واحد افزایش یافته است که این اقدام موجب افزایش توان عملیاتی امدادی در این استان خواهد شد و خدمات بهتری به مردم ارائه خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: این اقدامات بخشی از تلاش‌های جمعیت هلال احمر برای بهبود سرعت و کیفیت خدمات امدادی در بحران‌ها و حوادث طبیعی است.

لزوم برنامه‌ریزی برای گسترش خدمات امدادی در زرندیه

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم در این آیین گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در سطح بین‌المللی به عنوان یکی از پیشروها شناخته می‌شود و همواره جزو اولین نیروهای حاضر در حوادث و بحران‌ها در کشورهای مختلف است.

حجت الاسلام محمد سبزی با اشاره به اهمیت نقش این نهاد در کمک‌رسانی‌های اضطراری افزود: شهرستان زرندیه به دلیل وسعت جغرافیایی، تعدد حوادث و نزدیکی به تهران، نیازمند پایگاه امداد و نجات مجهز بود که خوشبختانه اکنون شاهد بهره‌برداری از این پایگاه در این شهرستان هستیم.

وی از لزوم برنامه‌ریزی برای ایجاد پایگاه‌های امداد و نجات در دیگر شهرهای شهرستان زرندیه، از جمله خرقان، رازقان و پرندک، خبر داد و گفت: با توجه به نیاز روزافزون به خدمات امدادی، انتظار می‌رود که این پایگاه‌ها در این مناطق نیز به زودی ایجاد شوند تا ارائه خدمات سریع‌تر و مؤثرتر به مردم تسهیل شود.

وی گفت: افتتاح این پایگاه‌ها بخشی از تلاش‌های مستمر جمعیت هلال احمر برای بهبود سرعت و کیفیت امدادرسانی به مردم در سراسر کشور است.

جمعیت هلال احمر با ۶۲۰ پایگاه در حال ارایه خدمت است

توسعه و تجهیز ناوگان امدادی جمعیت هلال احمر استان مرکزی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی هم در این آیین با اشاره تشریح اقدامات این استان در زمینه توسعه خدمات امدادی گفت: استان مرکزی به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه‌ای که دارد و قرارگیری در مرکز کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب کشور، همچنین نزدیکی به مراکز حساس صنعتی همچون پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها و کارخانه‌های بزرگ و کوچک، مسئولیت‌های امدادی خاصی بر عهده دارد.

علیرضا شهرجردی افزود: در راستای تقویت توان عملیاتی، چندین دستگاه خودروی امدادی جدید به ناوگان استان افزوده شده است و به زودی این خودروها پلاک گذاری می شود.

وی یاداور شد: این اقدام به توسعه و تجهیز ناوگان خودرویی کمک کرده و در کنار آن، تقویت تجهیزات فنی در ستاد استان، امکان ارائه خدمات به عنوان معین استان تهران و برخی مناطق همجوار را فراهم خواهد کرد.

شهرجری از پیشرفت در حوزه آموزش‌های تخصصی خبر داد و اظهار کرد: در سال جاری، ۶۴ دوره تخصصی در سطح استان برگزار شده که این دوره‌ها در ارتقاء سطح آمادگی نیروها و افزایش توان عملیاتی مؤثر بوده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های جوانان جمعیت هلال احمر، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های جوانان، استان مرکزی در ۲ سال متوالی رتبه اول را کسب کرده و تعدادی از پایگاه‌ها از نظر امکانات به‌روز شده‌اند تا بتوانند خدمات امدادی بهتری ارائه دهند.

وی شهرجردی گفت: این اقدامات بخشی از تلاش‌های جمعیت هلال احمر استان مرکزی برای ارتقاء سطح خدمات و آماده‌سازی نیروها در مواجهه با حوادث و بحران‌های احتمالی است.

 پایگاه امدادونجات بین شهری جمعیت هلال احمر زرندیه یادمان شهدای امدادگر استان مرکزی  در مساحتی بالغ بر ۲۰ هزار متر مربع و با اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی از منابع داخلی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است و در محور جاده قدیم ساوه به زرندیه قرار دارد.

۱۲ نفر روز نیروی عملیاتی در این پایگاه آماده امدادرسانی به حوادث احتمالی هستند.