شناسهٔ خبر: 69730690 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

آیین کلنگ زنی احداث مجتمع آموزشی شهیدان شعبان زاده در قم

کلنگ احداث مجتمع آموزشی شهیدان شعبان‌زاده در قالب یک هنرستان و ۲ مدرسه امروز با حضور نماینده آیت الله سیستانی در ایران و استاندار قم بر زمین زده شد.

صاحب‌خبر -

آیین کلنگ زنی مجتمع آموزشی صنعت کفش استان قم امروز ۲۴ آبان‌ماه با حضور حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی؛ نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسرو پناه؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اکبر بهنام جو؛ استاندار قم، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این آیین با اشاره به آیات و روایات، گفت: خوشا به حال انسان‌هایی که با کمک به مردم توشه آخرت را فراهم می‌کنند. این زمینی که اهدا شده صدقه جاریه است و تا زمانی که دنیا دنیاست، صدقه به بانیان آن خواهد رسید.  

وی اضافه کرد: قطعا انس و محبت به اهل بیت(س)، خیران را به این سمت سوق می‌دهد تا زمینی که ارزش مالی بالایی دارد را تقدیم کنند. این مکان باید دارالفنون استان قم شود تا امیرکبیرها و شخصیت‌های بزرگی در آن تربیت شوند.  

خسروپناه تصریح کرد: دانش آموزانی که در این مجتمع آموزشی درس می‌خوانند باید بدانند که حاج محمدعلی عظیمی و خانواده‌اش چه کسانی بودند که این‌گونه ثروت خود را تقدیم کردند.  

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش، وی گفت: با این اقدام زنجیره تولید کفش را شروع شد و امیدواریم با اقدامات سایر مسئولان این زنجیره در استان قم تکمیل شود. دانشگاه تولید کفش باید در قم به‌صورت بین‌المللی راه‌اندازی شود تا زنجیره تولید کفش از دانش تا اجرا در استان شکل گیرد.

همچنین، علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش قم‌ نیز در این مراسم با اشاره به اینکه امروز یک هنرستان و ۲ مدرسه کلنگ زنی شد، اظهار کرد: مشکل احداث مدرسه در قم تامین زمین است که خوشبختانه زمین این مدرسه توسط مرحوم عظیمی به آموزش و پرورش اهدا شد.

استان قم نیازمند ۲۷۰ مدرسه است

در ادامه این مراسم، احمدرضا اجتهادی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم، گفت:به لحاظ نیاز سرانه آموزشی استان نسبت به میانگین کشور، نیازمند احداث ۱۲۳ مدرسه ۱۲ کلاسه هستیم.  

وی افزود: از سوی دیگر نسبت به برنامه توسعه هفتم‌ که میانگین سرانه آموزشی کشور باید ۶.۱ مترمربع باشد، در استان قم نیازمند ۲۷۰‌ مدرسه ۱۲ کلاسه تا پایان سال ۱۴۰۷ خواهیم بود.  

اجتهادی اضافه کرد: این مجتمع در زمینی به مساحت ۹‌ هزار و ۵۰ مترمربع است که هنرستان با زیربنای پنج هزار مترمربع و ۲ مدرسه با زیربنای چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع و با ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع محوطه‌سازی احداث می‌شود.  

وی با بیان این‌که مدارس باید بتوانند خودکفا باشند، گفت: در این راستا ۲ کار ویژه ایجاد فضای تجاری و سامانه‌های خورشیدی در مدارس در دستور کار است.

انتهای پیام