سید جواد موسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: ۶۲ هنرمند صنایع دستی این استان آثار، محصولات و هنر خود را در معرض نمایش برای علاقمندان و هنردوستان قرار دادند.
مدیرکل گردشگری خراسان رضوی بیان کرد: غرفههای هنرمندان این استان شامل نقاشی روی چوب، مصنوعات چرمی دست دوز، شهرجهانی گوهرسنگها، گلیم، رودوزیهای سنتی، گلدوزی سنتی، سفال و سرامیک، فرت بافی، بسته بندی صنایع دستی ،سنگتراشی سنتی، مینای خانه بندی، کپو بافی(سبد بافی) مینای سفال، گیوه بافی، خانه های صنایع دستی، عروسک بافی و فیروزه کوبی است.
موسوی افزود: اقامتگاه های بومگردی خراسان رضوی و محصولات هنری آستان قدس رضوی نیز هر کدام در قالب یک غرفه محصولات و صنایعدستی خود را عرضه کردهاند.
وی بیان کرد: رونمایی از مجسمه دست ساز چوبی به نام "الماس آسیا" در این نمایشگاه به عنوان مهمترین محصول صنایع دستی دستهای هنرمند نیشابوری در این نمایشگاه از مهمترین برنامه های استان خراسان رضوی است.
سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی ایران از ۲۳ آبان آغاز و برای مدت چهار روز ادامه دارد.
هم اکنون در کل کشور ۲۹۴ رشته صنایع دستی شناخته شده وجود دارد که ۹۲ رشته هنر از این تعداد در خراسان رضوی زنده و فعال است.
همچنین چهار رشته رنگ رزی سنتی، چاروق دوزی، نمدمالی و قفلسازی سنتی که تا پیش از این فراموش شده بود، اکنون در این استان احیا شده است.