صادق ضیائیان درباره وضعیت جوی مناطق کوهستانی کشور طی پنجشنبه و جمعه (٢٤ و ٢٥ آبان ماه) اظهارکرد: تداوم فعالیت سامانه بارشی در دامنههای البرز مرکزی و غربی، ارتفاعات مرکزی کشور، زاگرس مرکزی، ارتفاعات خراسان جنوبی، ارتفاعات کرمان و شمال هرمزگان همراه با ابرناکی و کاهش دید افقی و عمودی، در قلههای مرتفع بارش برف، وزش باد، گاهی وزش باد شدید)، احتمال رعد و برق، در پایین دست رگبار و رعد و برق و احتمال تگرگ قابل پیشبینی است.
وی با اشاره به استقرار جوی غالبا پایدار در بیشتر مناطق کوهستانی کشور گفت: وقوع بارشهای پراکنده در البرز غربی و شمال هرمزگان باعث سرمایش شبانه و صبحگاهی در مناطق کوهستانی نیمه شمالی کشور میشود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در ادامه اظهارکرد: در سایر مناطق کوهستانی کشور، با توجه به استقرار جوی غالباً پایدار، وزش باد بهویژه بعدازظهر تا غروب، گاهی وزش باد شدید مهمترین پدیده جوی است که در برخی نواحی با خیزش گردوخاک همراه میشود.
ضیائیان در خصوص وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران طی روز پنجشنبه گفت: ارتفاعات شمال تهران، نیمه ابری تا ابری و مه آلود همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و در قلههای مرتفع بارش برف پیشبینی میشود و پاییندست بارش باران و احتمال رعدوبرق و تگرگ نیز وجود دارد.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از افزایش حجم ترافیک در معابر پایتخت همزمان با بارش باران خبر داد
وی در این شرایط آب و هوایی توصیه کرد: مردم در مناطقی که پنجشنبه بارش را تجربه میکنند، از انجام فعالیتهای کوهنوردی، طبیعت گردی، درهنوردی و پروازهای تفریحی پرهیز کنند.
به گفته ضیائیان روز جمعه نیز در ارتفاعات تهران هوای صاف تا نیمه ابری همراه با سرمایش صبحگاهی و وزش باد خواهد بود.
به توصیه رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با توجه به افت دمایی طی ساعات غروب تا اوایل صبح در نیمه شمالی کشور، جهت تردد در مناطق کوهستانی همچنین کمپینگ و شبمانی، به همراه داشتن تجهیزات گرمایشی و پوشاک مناسب مد نظر قرار گیرد.
ضیاییان در پایان از مردم خواست تا با توجه به حجم برف ناشی از بارش روزهای قبل، در قلههای بالاتر از ٤٠٠٠ متر در ارتفاعات البرز و بخشهایی از شمال غرب، از تردد در مسیرهای صعود تابستانه و مسیرهای مستعد وقوع بهمن اجتناب کنند.
∎