شناسهٔ خبر: 69718803 - سرویس علمی-فناوری
منبع: برنا | لینک خبر

توسعه فناوری های فرهنگی برنامه مشترک معاونت علمی و وزارت میراث فرهنگی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور در بازدید از برنامه مشترک معاونت علمی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در راستای توسعه فناوری های فرهنگی خبر داد. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور در بازدید از برنامه مشترک معاونت علمی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در راستای توسعه فناوری های فرهنگی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری با همراهی سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، صبح امروز از سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی بازدید کرد.

افشین در حاشیه بازدید از صنایع خلاق و فرهنگی این نمایشگاه بیان کرد: یکی از مهم‌ترین بخش‌های صنعتی کشورمان، صنایع دستی است که ضمن این که به اصالت و فرهنگ ایرانی ما ارجاع دارد، می‌تواند اشتغال پایدار ایجاد کند. نوآوری و خلاقیتی که در دل میراث فرهنگی و صنایع دستی ما نهفته است از دانشی عمیق با قدمتی چندین ساله نشأت می‌گیرد و این ظرفیت را دارد که زمینه‌ساز معرفی جایگاه ایران در عرصه بین‌المللی و رونق بخش اقتصاد باشد.

وی با بیان این‌که خانه‌های خلاق و نوآوری می‌توانند زمینه‌ساز رونق صنایع دستی باشند، عنوان کرد: از رونق خانه‌های خلاق و نوآوری در تمام استان‌ها حمایت می‌کنیم. خانه‌های خلاق برای صنایع خلاق ما نقشی مانند مراکز رشد برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایفا می‌کنند و هدف‌گذاری این خانه‌ها، رونق صنایع دستی و هنری در نظر گرفته شده است.



معاون علمی رییس‌جمهور ادامه داد: به هر استانی که سفر می‌کنیم و طی بازدید‌هایی که از واحد‌های فناور، خلاق و نوآور داریم، توسعه صنایع فرهنگی به کمک خانه‌های خلاق را پیگیری می‌کنیم. در راستای توسعه صنایع هنری و محصولات خلاق، جلسات خوبی هم با وزیر محترم میراث فرهنگی داشتیم و توافقات خوبی صورت گرفته است که از حوزه صنایع دستی در چارچوب آیین‌نامه‌ها و ساختار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری حمایت شود.

افشین با اشاره به حمایت از نقش آفرینی فناوری‌های راهبردی در ارتقای تولیدات صنایع فرهنگی و خلاق گفت: فناوری‌های پیشرفته می‌توانند در بخش‌های مختلف تولیدات خلاق و صنایع دستی نقش آفرینی کنند، به طور مثال در بحث پوشش‌ها، مواد اولیه و فناوری ساخت می‌تواند به فناوری‌ها ارتباط پیدا کند، اما باید دقت داشته باشیم که صنایع دستی ما با کمک دانش و فناوری‌های مرتبط رشد و توسعه پیدا کند.


سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ آبان ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و بازدید برای عموم مردم از ۹ صبح تا ۱۹ در نمایشگاه بین‌المللی تهران آزاد است. این نمایشگاه در سالن‌های ۷، ۸، ۹ و ۲۷ نمایشگاه بین المللی تهران در حال برگزاری است.

انتهای پیام/