شناسهٔ خبر: 69717508 - سرویس استانی
منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس ستاد درآمدها و تجهیز منابع استان یزد:

با اجرای نظام نوین درآمد - هزینه در استان‌ها، توسعه و سازندگی ایجاد می‌شود

رئیس ستاد درآمدها و تجهیز منابع استان یزد با اشاره به اصلاح ساختار بودجه‌ای کشور در راستای حداکثر کردن منابع رشد و همسوسازی منافع ملی و استان‌ها، گفت: قرار است در برنامه هفتم توسعه کشور، نظام نوین درآمد - هزینه در استان‌ها اجرایی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه نظام نوین درآمد - هزینه با هدف افزایش پایدار درآمدها و بهبود تعادل‌های استانی و بازگشت نظام‌مند درآمدهای مازاد وصولی به استان‌ها در بند پ ماده ۱۷ قانون برنامه هفتم پیشرفت مورد تاکید قرار گرفته است، اظهار کرد: این بند در راستای اصلاح ساختار بودجه‌ای کشور و به معنای واگذاری اختیارات و پاسخگویی به استان‌هاست.

وی با اشاره به اینکه آئین‌نامه اجرایی بند پ ماده ۱۷ قانون برنامه هفتم پیشرفت از مهمترین و کلیدی‌ترین آئین‌نامه‌های این برنامه است که می‌تواند اتفاقات خوبی را در استان‌ها رقم بزند، افزود: پیش‌نویس این آئین‌نامه با مشارکت استان‌ها از جمله استان یزد تدوین شده و برای تصویب در دستور کار دولت قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به اینکه نظام نوین درآمد - هزینه به زودی در استان‌ها اجرا می‌شود، بیان کرد: نظام نوین درآمد - هزینه راهکاری برای حداکثر کردن منابع رشد و همسوسازی منافع ملی و استان‌ها است.

دهقانی‌زاده اجرایی شدن نظام نوین درآمد - هزینه را انگیزه‌ای برای افزایش حداکثری درآمدها در استان‌ها ارزیابی کرد و افزود: با این اقدام خزانه معین استان‌ها به مفهوم واقعی فعال شده و تخصیص متناسب و مناسب در حوزه عمرانی محقق خواهد شد.

رئیس ستاد درآمدها و تجهیز منابع استان با بیان اینکه پس از اجرایی شدن این قانون فعالیت‌های ملی و استانی تفکیک و وظایف موارد محلی به استان‌ها واگذار می‌شود و هر کدام از مراجع ملی و استانی در قبال اختیارات و وظایف خود پاسخگو هستند، گفت: در بازه زمانی چند ساله به جز دستگاه‌های امنیتی، نظامی و انتظامی و دستگاه‌های خاص، اعتبارات مابقی دستگاه‌های اجرایی استانی می‌شود.

دهقانی‌زاده با ابراز خرسندی از اجرای نظام نوین درآمد - هزینه در کشور، بیان کرد: اتفاقی که همه به‌دنبال آن بودند تا در استان‌ها توسعه و سازندگی ایجاد کنند با عملیاتی شدن آئین نامه اجرایی بند پ ماده ۱۷ قانون برنامه هفتم پیشرفت بیش از پیش محقق می‌شود.

وی در پایان خواستار شناسایی راه‌های افزایش حداکثری درآمدهای استانی شد تا با اجرای این قانون و بهره‌مندی از این درآمدها بتوان در راستای توسعه پایدار و تکمیل طرح و پروژه‌های نیمه تمام استان اقدامات شایسته‌ای برای خدمات رسانی هرچه بهتر به مردم شریف استان انجام داد.