شناسهٔ خبر: 69715820 - سرویس بین‌الملل
منبع: ایکنا | لینک خبر

آغاز به کار کالج اسلامی جدید سنگاپور از سال 2028

مفتی سنگاپور اعلام کرد یک کالج جدید مطالعات اسلامی در سال 2028 در این کشور آغاز به کار می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا به نقل از نیواستریت تایمز، کالج جدید مطالعات اسلامی سنگاپور درسال ۲۰۲۸ در پردیس آموزشی شورای اسلامی مذهبی سنگاپور در نزدیکی مسجد بنکولن تأسیس می‌شود و در مرحله اول پذیرای ۶۰ دانشجو خواهد بود.

نذیرالدین محمد نصیر، مفتی سنگاپور گفت که دانشجویان به عنوان بخشی از دروس خود می‌توانند موضوعاتی مانند روانشناسی و فناوری را در برنامه درسی خود داشته باشند.

وی افزود: همراه با مطالعات اسلامی، این کلاس‌ها به دانشجویان کمک می‌کند تا مسائل جامعه را از دیدگاه سنتی و علوم اجتماعی درک کنند.

نذیر الدین ادامه داد: اساتید دینی نه تنها در نهادهای مذهبی، بلکه در زمینه‌های مختلف از جمله مددکاری اجتماعی و مشاوره مشارکت دارند.

وی افزود: اساتید آینده باید با دیدگاه‌های بین رشته‌ای آشنا باشند؛ یعنی نه فقط متن و آموزه‌های دینی را درک کنند، بلکه بتوانند جامعه را فراتر از قلمرو دینی به دانشجویان بشناسانند.

وی تصریح کرد که با ادغام علوم اجتماعی با معارف اسلامی، حتی دانشجویانی که ممکن است در مسیر علوم اجتماعی تخصص نداشته باشند، وقتی به مشکلات و چالش‌های موجود در جامعه نگاه می‌کنند، می‌توانند به راحتی بین روایات اسلامی و دیدگاه‌های علوم اجتماعی هماهنگی ایجاد کنند. او گفت که این کالج اسلامی از مؤسسه‌های جهانی و دانشمندان بین‌المللی برای ارائه آموزش‌های عالی استفاده می‌کند.

دانشجویان این کالج یک سال پایه را در مطالعات اسلامی می‌گذرانند و پس از آن می‌توانند در علوم اجتماعی یا فناوری تخصص داشته باشند. فارغ‌التحصیلان واجد شرایط از این کالج به عنوان اساتید سطح ۱ خواهند بود و گواهینامه تدریس و تبلیغ اسلام در کشور را خواهند داشت.

در حال حاضر، فارغ‌التحصیلان مؤسسه‌های خارج از کشور، قبل از اینکه بتوانند به عنوان معلم دینی در سنگاپور شناخته شوند، باید گواهینامه تحصیلات تکمیلی در زمینه مطالعات «اسلام در جوامع معاصر» را دریافت کنند. این برنامه به فارغ‌التحصیلان کمک می‌کند تا آموزه‌های اسلامی را که در خارج از کشور آموخته‌اند در سنگاپور بگنجانند.

لارنس وانگ، نخست‌وزیر سنگاپور در باره این کالج گفت که این کالج توانایی‌های پرورش اساتید آشنا با علوم اجتماعی و فناوری را که همگام با دستورات دینی هستند، تقویت می‌کند.

وی افزود: ما می‌خواهیم که اساتید، دانش و مهارت‌هایی برای ارائه راهنمایی‌های دینی برای جوامع مسلمان ما داشته باشند و همچنین درک درستی از دین داشته باشند که برای زندگی در جامعه‌ای متنوع و چندفرهنگی مانند سنگاپور ایجاد شده است.

انتهای پیام