شناسهٔ خبر: 69713666 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در تهران

حضور فعال کرمانی ها در نمایشگاه بین المللی صنایع دستی

صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی در حاشیه مراسم افتتاحیه؛ از غرفه‌های صنایع دستی استان کرمان بازدید و از آثار شاخص و نفیس صنایع دستی استان در رشته‌های پته ، مس و چرم رونمایی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با شرکت هنرمندانی از کرمان از امروز با حضور ۳۱ استان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی در تهران آغاز به کار کرد .

صالحی امیری وزیر میراث امروز در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه ملی صنایع دستی از غرفه‌های صنایع دستی استان کرمان بازدید و از آثار شاخص و نفیس صنایع دستی استان در رشته‌های پته ، مس و چرم رونمایی کرد.

از استان کرمان ۲۶ هنرمند و صنعتگر در ۱۲ رشته شاخص از جمله پته ، حصیر ، گلیم ، فیروزه ، چرم و  سفال حضور دارند.

مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۵ شهر ملی / یک شهر جهانی و یک روستای ملی ، حضور پررنگ دارند گفت: صنعتکران و هنرمندان ، از امروز تا ۲۶ آبان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی در تهران به معرفی هنر دست هنرمندان کرمانی می‌پردازند.