به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مصطفی وحیدزاده در حاشیه مراسم خروج اولین خودروی تجاری 6 تن از خط تولید خودروسازان تراکتورسازی، افزود: تا پایان سال نیز 2 محصول دیگر کشنده 9 تنی و خودروی ون به سبد تولیدات خودروهای تجاری تراکتورسازی اضافه خواهد شد.
وی درباره اقدامات صورتگرفته جهت محققشدن تولید کامیونت 6 تنی اظهار داشت: خوشبختانه با پتانسیل و ظرفیتهایی موجود در تراکتورسازی تولید این محصول با سرمایهگذاری ریالی صرفاً 2 هزار میلیارد ممکن شد که زمینه اشتغال 40 نفر در گام اول را به دنبال داشته است.
وحیدزاده ادامه داد: تولیدکننده انگشتشمار و با ظرفیت بسیار ناچیز در کشور وجود دارند که کشنده 6 تنی تولید میکنند اما باتوجهبه ضرورتهایی که در بخش حملونقل جادهای وجود دارد این میزان تولید جوابگوی نیاز داخلی نیست به همین منظور تراکتورسازی برای رفع نیاز داخلی و تأمین درخواست متقاضیان اقدام به تولید این محصول کرده است.
وحیدزاده شبکه نمایندگی خدمات پس از فروش، کیفیت فنی، قیمت رقابتی برای مصرفکننده نهایی و... را از مزیت محصول جدید تولیدی در مجموعه تحت مدیریتش اعلام کرد.
شبکه حملونقل کشور سالانه به 3 هزار دستگاه کامیونت 6 تن نیاز دارد
مدیرعامل شرکت خودروسازان دیزلی تراکتورسازی ایران نیز در این مراسم گفت: این خودرو دارای کاربریهای متعدد از جمله در مباحث شهری، حملونقل جادهای و ترانزیتی، صنعتی و... میباشد.
سعید پناهی با تأکید بر اینکه در کمتر از 8 ماه و با تلاش شبانهروزی همکارانش و همراهی مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران تولید این محصول امکانپذیر شد افزود: تا پایان سال 200 دستگاه از این خودرو تولید و روانه بازار مصرف خواهد شد.
وی در پاسخ به ارزیابی بازار و نیاز داخلی به خودروی تجاری 6 تنی عنوان کرد: شبکه حملونقل کشور سالانه به 3 هزار دستگاه از این نوع خودرو با این تناژ نیاز دارد که ظرفیت اولیه تعریف شده در خط تولید کامیونت تراکتورسازی 800 دستگاه است و بر اساس تقاضای مصرفکننده قابلافزایش خواهد بود.
گروه صنعتی تراکتورسازی با 12 شرکت اقماری در داخل و خارج از کشور، علاوه بر تأمین بیش از 90 درصد نیاز داخلی به انواع تراکتور باعرضه 28 نوع از این نوع خودروی کشاورزی به مصرفکنندگان، با تولیدات متنوع از جمله تولید انواع کامیونت، انواع ادوات کشاورزی، انواع ماشینآلات عمرانی و صنعتی، انواع قطعات ریختهگری، انواع موتورهای دیزلی و گازسوز از 27 تا 150 اسب بخار در کشور، قادر به تأمین نیاز بخش کشاورزی، خودرویی، صنعتی و خانگی به نیروی محرکه است که این تولیدات از 3 سال قبل و با راهبُرد خروج از تکمحصولی و تنوعبخشی تولیدات با استفاده از کسب کارهای نوین را در برنامه کاری این مجموعه قرار گرفت و تولید محصولاتی نظیر کامیونت 6 تنی در همین راستاست.