شناسهٔ خبر: 69703331 - سرویس فرهنگی
منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

در آیین پایانی سی و چهارمین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی

منتخبین بخش خیابانی اعلام شد

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، سی و چهارمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی (رضوان) با دبیری رضا عرفانی روز سه شنبه در آیینی با حضور محمد حسین زاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، علی ایزدی، معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی اداره کل هنرهای نمایشی کشور، حکیمی، مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، راه چمنی، معاون فرهنگی سپاه امام رضا علیه السلام و جمعی از هنرمندان پیشکسوت تئاتر استان و اهالی تئاتر در محل مجتمع فرهنگی - هنری امام رضا(ع) مشهد مقدس برگزیدگان نهایی خود را در بخش نمایش خیابانی معرفی کرد.

شهرام نوشیر، کریم جشنی و فرشید تمری، داوران بخش خیابانی سی و چهارمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی بودند که نمایش آنها از ۱۷ آبانماه آغاز شد و تا ۲۱ این ماه ادامه داشت.

رای هیات داوران در این آیین به این شرح اعلام شد:

بخش تبلیغات نمایش (پوستر و بروشور) :

رتبه برتر در این بخش به یسرا اعطایی خرد طراح بروشور نمایش "رنج و گنج" از تربت جام و لوح شایسته تقدیر به علی رضایی اصل طراح بروشور نمایش "تلنگر" از گلبهار اعطا شد.

بخش طراحی لباس و صحنه:

لوح شایسته تقدیر در این بخش به طور مشترک به "احمد غلامی در نمایش "من کی ام؟ " از مشهد، شیرین خسروی در نمایش "سیاه، سفید، رنگی" از قوچان و سعید نظریان در نمایش "هفت گاه" از مشهد تقدیم شد.

بخش صدا و موسیقی:

رتبه برتر در این بخش به امیر پارسا احراری در نمایش "آش و ساز" از خواف؛ لوح شایسته تقدیر به طور مشترک به سید محسن راه چمنی در نمایش "کلید سل" از سبزوار، مهدی حسنی در نمایش "نفخ کارون" از تربت حیدریه و هادی کسایی در نمایش "هفت گاه" از مشهد اعطا شد.

طراحی فضا:

تندیس جشنواره در این بخش به اثر برگزیده به مرتضی عیدی برای طراحی فضای نمایش "سیاه، سفید، رنگی" از قوچان، لوح شایسته تقدیر به طور مشترک به سعید نظریان برای طراحی فضای نمایش "هفت گاه" از مشهد و محسن مسعودی فر برای طراحی فضای نمایش "خشت خونی" از نیشابور، عاطفه رشیدی برای طراحی فضای نمایش "پستچی" از قوچان و عبدالحکیم مشورتی برای طراحی فضای نمایش "آش و ساز" از خواف اعطا شد.

کارگردانی:

رتبه برگزیده در این بخش به محمود خسروی کارگردان نمایش "سیاه، سفید، رنگی" از قوچان، رتبه برتر به صورت مشترک به سعید نظریان کارگردان "هفت گاه" از مشهد و مسعود رشیدی کارگردان نمایش "پستچی" از قوچان، لوح شایسته تقدیر به محسن مسعودی فر کارگردان نمایش "خشت خونی" از نیشابور اعطا شد.

ایده پردازی:

لوح شایسته تقدیر در این بخش به صورت مشترک به ایده پردازیها در نمایش های "سیاه، سفید، رنگی"، "خشت خونی"، "نفخ کارون"، "پستچی"، "شهید حسن" به ترتیب به محمود خسروی، محسن مسعودی فر، سعید نظریان، سید صادق فاضلی، مسعود رشیدی، حسن عنایت پور اعطا شد.

تقدیر ویژه و تندیس جشنواره نیز برای سالها فعالیت هنری در حوزه نقالی به استاد "رضا بیابانی" تقدیم شد.

بازیگری زن:

رتبه برتر در این بخش به متینا اسلامی در نمایش "خشت خونی" از نیشابور، لوح شایسته تقدیر به صورت مشترک به هانیه نوروزی در نمایش "سیاه، سفید، رنگی" از قوچان، زهره دین پور در نمایش "انگشتان کوچک" از قوچان، لیلا هنرخواه در نمایش "آش و ساز" از خواف و به مینو رمضانی در نمایش های "سیاه، سفید، رنگی" از قوچان، "انگشتان کوچک" از قوچان و "پستچی" از قوچان اعطا شد.

بازیگری مرد:

تندیس جشنواره و رتبه برگزیده در این بخش به "سعید نظریان" در نمایش "هفت گاه" از مشهد، رتبه برتر به محمد حسین خسروی در نمایش "#بچه شهرستانی ام" از مشهد، لوح شایسته تقدیر به صورت مشترک به محسن لقانیان در نمایش "سیاه، سفید رنگی" از قوچان، حمید عابدی و مسعود رشیدی در نمایش "پستچی" از قوچان رسول وحدت در نمایش "نفخ کارون" از تربت حیدریه اعطا شد.

هیات داوران در این بخش از بازیگران مرد پیشکسوت حاضر در این جشنواره شامل علی جوانمرد، قهرمان حسن زاده، محسن هاشمی تقدیر کرد.

در پایان نمایش‌های «سیاه، سفید، رنگی» کاری از محمود خسروی و «پستچی» کاری از مسعود رشیدی از شهرستان قوچان،  «هفتگاه» کاری از سعید ناظریان از مشهد و «خشت خونی» به کارگردانی مرضیه متقی نژاد از نیشابور به عنوان منتخبین بخش نمایش های خیابانی معرفی شدند.