شناسهٔ خبر: 69688494 - سرویس علمی-فناوری
منبع: مفدا | لینک خبر

کارگاه مدیریت روابط عاطفی سمی برگزار شد

کارگاه مدیریت روابط عاطفی سمی روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه، در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا بهشتی- به همت مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه، کارگاه مدیریت روابط عاطفی سمی روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه، در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید.

فائزه سادات طاهری روان شناس مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه و مدرس کارگاه در این باره بیان کرد: رابطه سمی (Toxic relationship) به نوعی از روابط عاطفی می گویند که باعث می شود افراد احساس کنند از طرف شریک عاطفی خود حمایت نمی شوند، درک نمی شوند، تحقیر شده اند یا مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند. یک رابطه سمی باعث می شود در زندگی مشترک یک طرف احساس خوشحالی و خوشبختی نکند و امنیت روانی یا حتی جسمی، نداشته باشد.

وی افزود: در ادامه کارگاه، پیرامون مهم ترین نشانه های رابطه سمی مانند نبود حمایت عاطفی، رفتارهای کنترل گرانه، عدم صداقت در رابطه، وجود لحن خشن در مکالمات، عدم تعادل مسئولیت های طرفین، استرس و اضطراب مداوم نسبت به رابطه و احساس ترس و نگرانی نسبت به شریک عاطفی توضیحاتی ارائه گردید.

طاهری خطاب به دانشجویان شرکت کننده بیان کرد: شاید فکر می کنید در رابطه خود با یک شریک عاطفی سمی طرف هستید اما نمی توانید رابطه را تمام کنید، دلیل ماندن در رابطه سمی این نیست که دوست دارید خودتان را اذیت کنید، بلکه آن امیدی هست که هر چند وقت یکبار به شما تزریق می شود. امید به اینکه مسائل حل می شود، طرف مقابل تغییر می کند و به طور کلی شرایط بهتر می شود. در صورتیکه می بایست در اوایل رابطه زنگ خطر های رابطه سمی را نادیده گرفته و حال که انتظارات شما از رابطه برطرف نمی شود به بهتر شدن شریک عاطفی خود امیدوارید.

کارگاه مدیریت روابط عاطفی سمی برگزار شد

مدرس کارگاه تاکید کرد: همچنین دلایل رابطه ناسالم مانند ترس از تنهایی، سرمایه گذاری زمان و انرژی زیاد، امید به تغییر طرف مقابل، دلایل فرهنگی و اجتماعی، وابستگی مالی، عدم حمایت خانواده و نزدیکان، فعال شدن زخم های دلبستگی، احساس بی ارزشی، احساس عذاب وجدان و خوش بینی غیرواقع بینانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است این کارگاه با پرسش و پاسخ پایان پذیرفت.