شناسهٔ خبر: 69674411 - سرویس سیاسی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

حضور ۸۲ هزار ایثارگر در شبکه بانکی کشور

مشاور وزیر اقتصاد در امور ایثارگران در سنندج گفت: ۸۲ هزار ایثارگر در شبکه بانکی کشور مشغول به فعالیت هستند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، حجت‌الاسلام لطف اله ثقفی در نشستی با مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان کردستان اظهار کرد: از این تعداد ۹ هزار نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتری هستند و می‌طلبد از این ظرفیت ارزشمند برای اداره و مدیریت بهینه بانک‌ها استفاده شود.

مشاور وزیر اقتصاد در امور ایثارگران بر مسئولیت پذیری و تعهد در انجام کارها تاکید کرد و گفت: برخی از مدیران استانی در برقراری ارتباط با مسئولان کشوری ضعیف عمل می کنند و همین باعث شده استان آنها به نسبت؛ امکانات و اعتبارات کمتری جذب کند.

<div id="video-display-embed-code_11706000"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4378737/11706000?width=600&height=350"></script></div>
رحیمی نسب، دبیر شورای مشاوران وزیران در امور ایثارگران هم در این نشست اظهار کرد: براساس ماده ۷۴ قانون خدمات جامع، همه دستگاه‌ها تا پایان آذر هر سال باید گزارش اقدامات انجام شده را به بنیاد شهید تحویل دهند تا این بنیاد گزارش جمع بندی شده را به استحضار رهبر معظم انقلاب و روسای قوه قضاییه و مقننه برساند.
 
دبیر شورای مشاوران وزیران در امور ایثارگران با بیان اینکه بنیاد شهید به تنهایی قادر به رفع مشکلات ایثارگران نیست، اضافه کرد: بعد از گذشت چند دهه از تمام شدن جنگ نباید فرزند شهدای بیکار داشته باشیم.
 
وی گفت: ارائه خدمات به جانبازان ۷۰ درصد، نباید با جانباز پنج درصد یکسان باشد و می‌طلبد خدمات براساس ضرورت و درصد جانبازی این افراد ارائه شود.
 
رحیمی یادآور شد: بخشی از مشکلات ما به تعدد قوانین بر می‌گردد که اصلاح و به روزرسانی آنها در دستور کار قرار گرفته است.
 
دبیر شورای مشاوران وزیران در امور ایثارگران تاکید کرد:  هیچ ایده و باور و جریان فکری در کشور مخالف ایثارگران نیست و همه نسبت به فرزندان شهدا و ایثارگران تکلیف و رسالتی بر عهده دارند.
 
وی با بیان اینکه در دولت هنوز سهمیه‌ای برای واگذاری مسئولیت به جامعه ایثارگری در نظر گرفته نشده است، گفت: براساس ماده ۱۴ قانون استخدام ایثارگران و جانبازان، باید هر یک از مدیران مشاوری در حوزه ایثارگری معرفی کنند که رابط بنیاد شهید و اقدامات دستگاه در حوزه ایثارگری باشد.
 
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان در این نشست گفت: بررسی نیازمندی‌ها و دغدغه‌های جامعه ایثارگری از اهداف برگزاری این نشست است.
 
مشیرپناهی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی ما بیشتر از جامعه ایثارگری تشکیل شده است و این افراد درک درستی از وضعیت و شرایط کارکنان ایثارگر دارند و تا جایی که اختیار قانونی داشتند انتظارات را پاسخگو بوده اند.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان هم در این نشست خواستار تخصیص تسهیلاتی به جامعه ایثارگران استان شد و گفت: تاکنون بانک‌های استان همکاری خوبی با ما داشتند ولی انتظار تسهیل پرداخت تسهیلات تکلیفی را به ایثارگران داریم.