شناسهٔ خبر: 69614104 - سرویس اقتصادی
منبع: تین نیوز | لینک خبر

مصوبات دومین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا

صاحب‌خبر -

تشکیل کارگروه تخصصی اسقاط خودرو، برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی، اجباری سازی استاندارد ملی نفت کوره و ارتقاء کیفی سوخت برخی از مصوبات کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا است.

مصوبات دومین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا
تین نیوز |

دومین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا در دولت چهاردهم با حضور محمدجعفر قایم پناه، معاون اجرایی رییس جمهور و شینا انصاری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد که ٩ مصوبه داشت.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، کارگروه تخصصی اسقاط، ذیل کارگروه ملی آلودگی هوا و با حضور سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور ناجا، سازمان ملی استاندارد و سازمان برنامه و بودجه کشور جهت ارائه برنامه پیشنهادی در راستای افزایش تعداد اسقاط وسایل نقلیه به ویژه موتورسیکلت با تمرکز بر کلانشهرهای تهران و مشهد تشکیل و نتایج آن را مدت یک ماه به کارگروه ملی ارائه کند.

وزارت کشور و شهرداری های کلانشهرهای کشور، گزارش جامعی از وضعیت حمل و نقل عمومی (تعداد ناوگان، سال ساخت، استاندارد آلایندگی، تجهیزات فیلتراسیون و وضعیت معاینه فنی) و برنامه توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و برقی سازی ناوگان را با تمرکز بر شهرهای تهران و مشهد، ظرف مدت دو هفته به دبیرخانه کارگروه ملی ارسال کنند.

اجباری سازی استاندارد ملی نفت کوره ۱۷۱۴۲ توسط سازمان ملی استاندارد در اولین اجلاسیه شورایعالی استاندارد کشور به تصویب برسد.

وزارت نفت، برنامه ارتقاء کیفی سوخت توسط شرکت های پالایشی را ظرف دو هفته به دبیرخانه کارگروه ارسال کند.

وزارتخانه های نفت و نیرو به منظور کم کردن اثرات مصرف نفت کوره در نیروگاه ها بر آلودگی هوای کلانشهرها، برنامه اولویت توزیع و مصرف سوخت در فصول سرد سال جاری را با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست ارائه دهند.

وزارتخانه های نفت و نیرو در نیروگاه های شازند، شهید منتظری و منتظرقائم مصرف مازوت را ممنوع کنند و نتایج موضوع گوگردزدایی از نفت کوره توسط شرکت های دانش بنیان را در صورت الزام به مصرف در سایر نیروگاه ها ارائه کند.

وزارت صمت در خصوص کلانشهر اصفهان، آخرین وضعیت و برنامه کاهش انتشار آلاینده از صنایع فولادی در استان اصفهان (ذوب آهن و فولاد مبارکه) را ظرف دو هفته به دبیرخانه کارگروه ارائه کند.

گزارش وضعیت آلایندگی واحدهای ذوب آهن و فولاد مبارکه توسط سازمان محیط زیست به کارگروه ارائه شود.

جلسات کارگروه بصورت مستمر (دو هفته یکبار) تشکیل و محور اصلی کارگروه آتی، شهر اصفهان است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید