شناسهٔ خبر: 69612916 - سرویس بین‌الملل
منبع: دفاع پرس | لینک خبر

شلیک موشک بالستیک از سوی یمن/ آژیر خطر در «النقب» و «کریات شمونا» به‌صدا درآمد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از به‌صدا درآمدن آژیر خطر در «النقب»، «کریات شمونا» و «بحر المیت» پس از وقوع حمله موشکی به اراضی اشغالی خبر دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، رسانه‌های رژیم صهیونیستی هم اکنون با انتشار خبری فوری اعلام کردند: آژیر‌های خطر در چندین منطقه در جنوب النقب و بحر المیت پس از شناسایی پرتاب موشک به صدا درآمد.


بر اساس اعلام این رسانه، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این خصوص اعلام کرد: فعال شدن آژیر‌های خطر در بحر المیت و منطقه اروا پس از شلیک موشک از یمن روی داد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اضافه کردند: آژیر‌های خطر در کریات شمونا و اطراف آن نیز پس از پرتاب موشک به صدا درآمده است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: نیرو‌های پدافند هوایی یک موشک بالستیک که از یمن به سمت جنوب اسرائیل (اراضی اشغالی فلسطین) شلیک شده بود را رهگیری کردند!

انتهای پیام/ 241