شناسهٔ خبر: 69511423 - سرویس بین‌الملل
منبع: ایرنا | لینک خبر

مصائب سازمان‌های امنیتی آمریکا برای مبارزه با اطلاعات نادرست داخلی در انتخابات پیش رو

 نیویورک – ایرنا- شبکه خبری سی ان ان آمریکا به نقل از منابع آگاه اعلام کرد  آژانس فدرال  آمریکایی که وظیفه حفاظت از سیستم های انتخاباتی این کشور را بر عهده دارد، از برخی از اقدامات کلیدی که برای مقابله با اطلاعات نادرست در انتخابات ۲۰۲۰ انجام داد، عقب نشینی کرده است. 

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، شبکه سی ان ان روز شنبه به وقت محلی اعلام کرد: آژانس امنیت سایبری وزارت امنیت داخلی، یا CISA، مسئول حفاظت از زیرساخت های انتخاباتی در برابر حملات فیزیکی و سایبری است.

ادعا می شود از زمانی که ماموران اطلاعاتی روسیه تلاش گسترده ای برای تأثیرگذاری بر انتخابات سال ۲۰۱۶ انجام دادند، اهمیت این وظیفه افزایش یافت.

سی ان ان می گوید: بر اساس مصاحبه با مقامات انتخاباتی، بررسی سوابق عمومی و منابع در دولت فدرال، در حالی که این آژانس امسال فعالانه سعی کرده است تلاش‌های اطلاعات نادرست با منبع خارجی را برملا سازد، اما در زمینه حذف اطلاعات نادرست با منبع داخلی کمتر فعال بوده است.

پس از شکایت دادستان های کل جمهوری خواه که این آژانس را به سانسور متهم کردند ،مقامات آژانس، دیگر مانند سال ۲۰۲۰، اطلاعات نادرست در فضای مجازی با منبع داخلی را که توسط مقامات انتخاباتی هر دو حزب مشخص شده بود، به شرکت های رسانه های اجتماعی اطلاع نمی دهند.

همچنین صفحه رسمی این آژانس که در سال ۲۰۲۰ به شدت برای مقابله با شایعات انتخاباتی تلاش می کرد، اکنون به صورت پراکنده به روز شده است.

برخی از پیشنهادات داخلی برای حمایت از تلاش‌های مقامات انتخاباتی برای مبارزه با اطلاعات نادرست پیشرفت چندانی نداشته است.

یکی از کارشناسان ارشد آژانس در زمینه اطلاعات نادرست مربوط به انتخابات به حاشیه رانده شده و به گفته منابع متعدد آشنا با این موضوع، آژانس به طور کامل از وی استفاده نکرده است.

جن ایسترلی، مدیر CISA در اظهارات عمومی تاکید کرده است که وظیفه این آژانس زیرنظر داشتن سخنرانی ها در فضای رسانه های اجتماعی نیست.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سه شنبه ۵ نوامبر سال‌جاری میلادی (۲۰۲۴۹) برابر با ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار می شود و نظرسنجی‌ها حاکی از رقابت فشرده میان کامالا هریس و دونالد ترامپ دو نامزد حزب دموکرات و جمهوری‌خواه به ویژه در ایالت‌های میدان نبرد و نوسانی است.

 نامزد انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، نه با کسب اکثریت آرای مردمی، بلکه از طریق سیستمی به نام کالج الکترال (مجمع منتخبان / گزینندگان) که آرای الکترال را به ۵۰ ایالت و ناحیه کلمبیا که عمدتاً بر اساس جمعیت آنها تخصیص می‌دهد، رئیس جمهور می شود و به کاخ سفید راه می‌یابد.

هفت ایالت کلیدی برای انتخاب رئیس جمهور بعدی ایالات متحده آمریکا عبارتند از: آریزونا، ویسکانسین، کارولینای شمالی، جورجیا، میشیگان، نوادا و پنسیلوانیا.

۵۳۸ رأی کالج الکترال بین ۵۰ ایالت و ناحیه کلمبیا تقسیم شده است. هر ایالت بسته به تعداد نمایندگان کنگره خود حداقل سه رای می گیرد. کرسی های کنگره به هر ایالت بر اساس جمعیت آنها اختصاص داده می شود. بنابراین، کوچک‌ترین ایالت‌ها سه رای کالج الکترال دارند (آنها دو سناتور و یک عضو کنگره دارند). واشنگتن دی سی نیز سه رای به خود اختصاص می دهد.

پرجمعیت ترین ایالت ها آرای الکترال بیشتری به خود اختصاص می دهند: کالیفرنیا ۵۴ رای الکترال به دست آورد (دارای دو سناتور و ۵۲ ناحیه کنگره)، تگزاس ۴۰، فلوریدا ۳۰، نیویورک ۲۸ و غیره. تقریباً در همه ایالت ها، نامزد پیروز تمام آرای الکترال را می گیرد. هر نامزدی که ۲۷۰ یا بیشتر رای الکترال به دست آورد، رئیس جمهور می شود.

مجمع منتخبان در ۱۷ دسامبر دور هم جمع خواهند شد تا رسماً رای خود را به صندوق بیندازند و نتایج را به کنگره ارسال کنند. نامزدی که ۲۷۰ رای الکترال یا بیشتر به دست آورد، رئیس جمهور می‌شود.

این آرا رسماً توسط کنگره در ۶ ژانویه جمع آوری می شود و رئیس جمهور جدید در ۲۰ ژانویه سوگند یاد می کند.