به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، بهاره زارع در گفتوگویی بیان کرد: واحد متخلف مذکور از مواد اولیه نامرغوب و در شرایط نگهداری کاملا غیر بهداشتی برای تهیه مواد غذایی استفاده میکرد که بازرسان این مرکز در کار تیمی مشترک با سازمان تعزیرات و صمت اقدام به کشف و ضبط آن نمودند.
وی عدم توجه برخی شهروندان به مشخصات بسته بندی اجناس خریداری شده را عامل سود جویی متخلفین دانست که باعث می شود دور از نظارت های بهداشتی از مواد مصرفی بی کیفیت در تهیه انواع مواد غذایی استفاده کنند.
زارع افزود: واحد متخلف پس از تشکیل پرونده و توقیف مواد اولیه ناسالم و محصولات، به مراجع رسیدگی تعزیرات حکومتی استان معرفی شد.
رئیس مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم در پایان، گزارشات، هوشیاری و نظارت های مردمی را عامل مهم، پیشگیری از وقوع تخلفات برشمرد و تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلفی در این حوزه اعم تولیدی و توزیعی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس حاصل فرمایند تا در سریعترین زمان ممکن پیگیری و بازرسی لازمه صورت پذیرد.