حجتالاسلام والمسلمین علیرضا حدائق امروز، اول مرداد ماه در منبر ماه محرمی خود در شیراز، در خصوص فضایل عزاداری برای سید و سالار شهیدان و درسهای عاشورا بیان کرد: یک دانشمند مسیحی تحلیلی نسبت به مراسم عزاداری سیدالشهدا(ع) دارد که میگوید حسین(ع) دانشگاه عظیمی به نام تعلیم و تربیت تأسیس کرده است که محدودیت سنی، علمی، اجتماعی و زمانی ندارد.
وی ادامه داد: در طول سال مردم اعم از پیر و جوان، عالم و جاهل، هر قوم و ملیتی و در هر جایگاه و هر موقعیتی همه برای سیدالشهدا(ع) دور هم جمع میشوند. آشنا و غریبه، بدون دعوت با افتخار زیر بیرق امام حسین(ع) قرار میگیرند و بهره میبرند.
حدائق با تأکید بر نقش سازنده قیام عاشورا بر زندگی افراد، گفت: نقش این جلسات باید سازنده و تاثیرگذار باشد، وارد شدن و خارج شدن از مجلس امام حسین(ع) باید متفاوت باشد و بعد از خروج از این مجلس انسان باید احساس تحول کند و تأثیر این مجالس بر زندگی، فکر، نگاه و کلام انسان باید خود را نشان دهد.
وی افزود: سیدالشهدا(ع) هر کجا فرصت یا مخاطب داشتند سخنرانی میکردند. دنبال نتیجه تکلیف دینی خود نباشید، نتیجه را باید به خدا سپرد. یکی از درسهای مهم حرکت امام حسین(ع) درس عمل به تکلیف و عمل به وظیفه بود. برخی فقط گرفتار نتیجه شدهایم باید به وظیفه عمل کنیم.
حدائق اظهار کرد: امام حسین(ع) آموخت فرزندان و خانواده را باید برای خدا دوست داشت و محبت باید رنگ خدایی داشته باشد. آنچه خدا از همه ما انتظار دارد معرفت است و عبادت پلی برای رسیدن به معرفت خواهد بود و آن تقویت میکند. قیمت ما انسانها در گرو معرفت ماست.
وی با اشاره به فداکاری و معرفت شهدای کربلا، تصریح کرد: با مطالعه زندگی شهدای کربلا متوجه میشویم همه آنها در معرفت میدرخشیدند و با شناخت معرفت است که بندگی به وجود میآید.
حدائق با تاکید بر فضائل و کرامات حضرت فاطمه زهرا (س) بیان کرد: از افتخارات امام حسین(ع) مادر بزرگوارشان ایشان بود. کربلا با آن عظمت جلوهای از خانه ساده و دامان پاک حضرت فاطمه زهرا(س) است.
انتهای پیام