به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، خانی معاون توسعه بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی در ارتباط تلفنی خبر شبانگاهی شبکه استانی مازندران با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد حذف ارز ترجیحی برای واردات برنج را داده و در جلسه کمیسیون فرعی اقتصادی دولت هم این موضوع مطرح شد، گفت: در نهایت تصمیم بر این گرفته شد تا اجرای آن به پایان دوره فصل برداشت برنج موکول شود.
او افزود: در دوره ممنوعیت واردات برنج ثبت سفارش برنج، ترخیص برنج و پرداخت ارز ترجیحی در این مقطع صورت نمی گیرد مگر واردات برنجی که در سال گذشته یا در چهارماه اول امسال انجام گرفته و با قیمت ارز ترجیحی بوده و بدهی آن طبق روال تسویه می شود.
خانی گفت: با توجه به تغییر و تحول دولت و ضرورت حضور دولت جدید در حوزه تصمیم سازی ها و عدم با توجه به اینکه در پایان دوره تولید برنج ایرانی دولت جدید تصمیم خواهد گرفت آیاد ضرورت دارد برنج بیشتر وارد شود یا خیر و با کدام ارز برای این کار اختصاص پیدا کند.
او افزود: موضوعی که در جلسه دولت مورد بحث قرار گرفت و از دستور کار خارج شد تصمیم گیری در مورد ادامه تخصیص ارز ترجیحی برنج در مقطع فعلی بود و این تصمیم گیری نتیجه عملی نداشت و در این چهارماه نه ثبت سفارش برنج و وارداتی نخواهیم داشت.
حاجی پور رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران نیز در ادامه این گفتگو با اشاره به اینکه پیشنهاد حذف ارز ترجیحی برنج از مصوبات سفر رئیس جمهور شهید به این استان شمالی بوده است، از بلاتکلیف ماندن این مصوبه اظهار نگرانی کرد و گفت: احتمال دارد این ارز در اختیار مافیای برنج قرار بگیرد.
او افزود: در کشور با ۳۰۰ هزار تن برنج نیاز داریم و از دولتمردان انتظار داریم در کنار کشاورزان قرار بگیرند و از حذف ارز ترجیحی برنج حمایت کنند.