شناسهٔ خبر: 6767345 - سرویس فرهنگی
منبع: پانا | لینک خبر

کارهای نهفته ای باید برای اجرایی شدن سندتحول انجام شود

خبرگزاری پانا : نائب رئیس اول کمیسیون تحقیقات مجلس گفت: اگر بخواهیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را اجرا کنیم کارهای نهفته ای زیادی وجود دارد باید در این زمینه تلاش گسترده ای صورت گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، جبار کوچکی نژاد در اولین روز سی و دومین گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش که امروز 11 مرداد ماه در حال برگزاری است اظهار داشت: گردهمایی سی و دوم شعارخوبی را برای خود انتخاب کرده است تغییر و تحول آموزش و پرورش امروز ،بالندگی فردا که امیدواریم به این موضوع دست یابیم .
وی افزود: مقام معظم رهبری در فرمایشاتشان فرموده اند در آموزش و پرورش احتیاج به تحول دارد که در این فرمایش مقام معظم رهبری یک دنیا کار نهفته است بنابراین باید با بهترین تفکرات و پشتوانه فکری این تحول در آموزش و پرورش طراحی شود .
نائب رئیس اول کمیسیون تحقیقات مجلس گفت: باید تحول کلید آموزش و پرورش باشد که این کار سنگینی است و باید همه مسئولان آموزش و پرورش و مدیران آن به این موضوع مهم توجه و اعتقاد داشته باشند .
وی اضافه کرد: توصیه می کنم همه مدیران و روسای آموزش و پرورش یک دفترچه یادداشت داشته باشند تا موضوعات و مطالبی که در جلسات این گردهمایی مطرح می شود یاد داشت کنند و آن را به محل خدمت خود منتقل کنند .
کوچکی نژاد یادآور شد: در دولت گذشته مشکلاتی در مورد اجرای سند تحول بود و تنها ساختار سندتحول در آموزش و پرورش اجرا شد که از نظر فضای فیزیکی و مسائل آموزشی کمبودهایی وجود دارد همه میدانیم که سندتحول 22 راهکار دارد که هر راه کار 15 بند در حوزه پرورشی ارائه داده است.
نائب رئیس اول کمیسیون تحقیقات مجلس افزود: در برنامه پنجم توسعه آموزش و پرورش کمرنگ دیده شده و تنها دو بند مربوط به این وزارتخانه بود که یکی از آنها تبلور بودجه سالانه در فعالیتهای آموزش و پرورش بود و بند دیگر مربوط به آموزش یک حرفه و مهارت برای دانش آموزان که متاسفانه محقق نشد و اکنون در استانه برنامه ششم هستیم.
وی تصریح کرد: امیدواریم با تعامل با نمایندگان بتوانید در برنامه ششم توسعه موارد اجرایی اموزش و پرورش را بیشتر لحاظ کنیم حدود 70 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم که امسال 5 هزار میلیارد آن را به افزایش پایه حقوق فرهنگیان اختصاص دادیم .
کوچکی نژاد ادامه داد: حدود 7 هزار دانشگاه داریم که این 7 هزار دانشگاه به صورت جداگانه بودجه دارند و خوب است که این طرح را در آموزش و پرورش نیز اجرا کنیم و هر منطقه سهم خود را از بودجه بدانند .
وی یادآور شد: نباید به همکاران فرهنگی نیروی مازاد گفت بلکه آنها قصد دارند و باید برای آنها کار تعریف شود که امیدواریم بتوانیم به خوبی نیروی انسانی آموزش و پرورش را مدیریت کنیم.