شناسهٔ خبر: 67442678 - سرویس استانی
منبع: ایمنا | لینک خبر

در جلسه شورای شهر تبریز مطرح شد

تکمیل ۷ رشته مسیرگشایی در تبریز تا پایان ۱۴۰۳/ ارائه گزارش تفصیلی از آخرین وضعیت پروژه‌ها

شهردار تبریز از تکمیل ۷ رشته مسیرگشایی تا پایان سال‌ جاری خبر داد و گفت: برای پروژه های مسیرگشایی مصوب سال جاری ۳ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، یعقوب هوشیار ظهر امروز _یکشنبه دهم تیر_ در دویست‌ودومین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های مسیرگشایی در حال اجرای شهرداری تبریز، اظهار کرد: پروژه‌های مسیرگشایی بر اساس اولویت‌ها، زمان‌بندی شده است به طوری که عمده مسیرگشایی‌های کلیدی شامل هفت رشته مسیرگشایی تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه پروژه‌های در حال اجرا مشمول پروژه‌های مصوب سال جاری و سال‌های گذشته است، افزود: با تلاش دست‌اندرکاران امیدواریم تا شهریور سال جاری پروژه‌های مسیرگشایی شهید بی‌مثل، ۴۵ متری انقلاب، باند کندروی جاده تهران به بهره‌برداری برسد و در خدمت شهروندان قرار گیرد.

شهردار تبریز با بیان اینکه تملک اراضی ایستگاه‌های شماره ۶ و ۴ خط دوم مترو پایان یافته است، تاکید کرد: عملیات اجرایی ایستگاه ششم خط ۲ نیز آغاز شده است.

هوشیار با اشاره به اینکه اجرای یک رشته مسیرگشایی در هریک از مناطق ده‌گانه در بودجه سال جاری برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: هدف گذاری شهرداری تبریز تخصیص متمرکز بودجه در حوزه مسیرگشایی‌ها است و با تحقق آن مسیرهای پیش‌بینی شده مدیریت شهری در حوزه مسیرگشایی به پایان برسد.

وی با بیان اینکه طی فرایند تملک اراضی، رضایت مالکان و تاکید بر توافق از موضوعات مورد توجه شهرداری تبریز است، تصریح کرد: تملک اراضی مسیرگشایی‌های ۴۵ متری انقلاب و ایستگاه شماره شش خط دوم تبریز در کنار زمان‌بر بودن و با صرف انرژی و هزینه به پایان رسید، به‌طوری که اولویت نخست شهرداری پایان پروژه‌های مسیرگشایی اصلی است.

شهردار تبریز با بیان اینکه اجرای مسیرگشایی‌های مورد تاکید شورای اسلامی شهر هم از دیگر اولویت‌های شهرداری تبریز است، ادامه داد: با توجه به شرایط بافت موجود منطقه ۴ سال جاری برای اجرای مسیرگشایی این منطقه بالغ بر ۳۲ میلیارد تومان کمک نقدی انجام گرفت.

هوشیار به ارائه گزارش تفصیلی از آخرین وضعیت پروژه‌های مسیرگشایی در سه ماهه دوم امسال اشاره کرد و گفت: بر اساس معیار سال گذشته نیازمند ۸۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح تفصیلی در شهر هستیم.

اتمام ۷ رشته مسیرگشایی در تبریز تا پایان ۱۴۰۳/ ارائه گزارش تفصیلی از آخرین وضعیت پروژه‌ها

تاکید اعضای شورای شهر بر ضرورت اهتمام شهرداری تبریز به پایان مسیرگشایی‌ها

روح‌الله رشیدی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز نیز به به ضرورت اهتمام شهرداری برای اتمام برخی مسیرگشایی‌های خرد در سطح مناطق ده‌گانه اشاره کرد.

در ادامه، حجت الاسلام سیدکاظم زعفرانچی‌لر ، عضو شورای اسلامی نیز با تاکید بر اهمیت اتمام برخی مسیرگشایی‌های که چندین سال مسکوت مانده است، تصریح کرد: برخی مسیرگشایی‌ها تنها در انتظار تملک یک یا ۲ پلاک ثبتی هستند که با شناسایی و رفع آن‌ها می‌توان گره‌گشایی کرد.

حجت الاسلام و المسلمین رسول برگی، دیگر عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این خصوص اظهار کرد: مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به مثابه بزرگترین مسیرگشایی تاریخ تبریز تکلیفی است که بر عهده شهرداری نهاده شده است و ضرورت دارد، عملیات اجرایی این پروژه تسریع شود.

وی همچنین به اهمیت تزریق به‌موقع منابع مالی از طرف مناطق معین با هدف تسریع در بهبود وضعیت پروژه‌های مسیرگشایی در مناطق کم‌برخوردار تاکید کرد.

علی نوای باغبان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز افزود: شهرداری گزارشی از اولویت‌ها، اقدامات و ساز و کار جذب و هزینه بودجه مربوط به مسیرگشایی ارائه دهد.

یاسین بجانی سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت تسریع در اجرای مسیرگشایی‌های منطقه ۴ تبریز همچون مسیرگشایی شهید بی‌مثل، قطران شمالی و کوی ولایت تاکید کرد.