به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان، نصیری گفت: نظارت بر فعالیت نانواییها به ۲ روش مشترک و دورهای انجام میشود و طبق برنامه کارشناسان هر سه ماه یکبار به واحدهای نانوایی استان مراجعه و موارد را به دقت بررسی میکنند.
وی با بیان اینکه نظارتهای مشترک با همکاری دستگاههای مرتبط انجام میشود، افزود: در این بازدیدها کارشناسان بهداشت محیط استان بر کیفیت تولید نان نظارت و مشکلات را در چارچوپ قوانین بررسی میکنند و در صورت نیاز به دستگاه متولی ارجاع میدهند.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه کارشناسان بهداشت محیط استان به دستگاههای مورد نیاز مجهز هستند، ادامه داد: در صورت نیاز مواردی از قبیل میزان نمک مصرفی و خمیره نان مورد بررسی قرار میگیرد.
نصیری گفت: همچنین در صورت نیاز به نمونه برداری، موارد مشکوک به آزمایشگاه ارسال میشود و در صورت تایید تخلف با متصدیان واحد صنفی طبق قانون برخورد میشود.
این کارشناس با اشاره به مهمترین مشکلات گزارش شده در این بازدیدها، گفت: رعایت نشدن بهداشت فردی از سوی متصدیان واحدهای نانوایی و استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز از مهمترین این مشکلات بوده است.
وی افزود: واحدهای نانوایی استان از موادی مثل جوش شیرین و بلانکیت استفاده نمیکنند و یا میزان استفاده از آنها به حداقل رسیده است.
به گفته نصیری، شهروندان زنجانی میتوانند شکایات خود را در حوزه نانوایی در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت کنند.
هم اکنون هزار و ۵۰۰ نانوایی در استان فعال بوده که ۵۰ درصد آنها در شهرستان زنجان مستقر است.
نانواییهای زنجان زیر ذره بین نظارت بهداشت محیط
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: نانواییهای استان زیر ذره بین ناظران بهداشت محیط قرار گرفتند و شکایتهای دریافتی از آنها نیز در مدت کوتاه بررسی میشود.
صاحبخبر -
∎