شناسهٔ خبر: 65626129 - سرویس سیاسی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

استقبال از حضور شرکت‌های ایرانی در طرح‌های زیرساختی ارمنستان

معاون وزیر خارجه ارمنستان امروز در دیدار با همتای ایرانی از مواضع ایران درباره حفظ تمامیت ارضی، حاکمیت و تغییرناپذیری مرز‌های شناخته شده بین‌المللی قدردانی کرد.

صاحب‌خبر -

دور جدید رایزنی‌های سیاسی بین معاونان سیاسی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان امروز (شنبه) ۱۹ اسفند در تهران برگزار شد. 

واهان کوستانیان، معاون وزیر امور خارجه ارمنستان که در رأس هیأتی به منظور برگزاری دور جدید رایزنی‌های سیاسی معاونان وزرای امور خارجه ایران و ارمنستان به تهران سفر کرده، امروز با علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، مهمترین موضوعات دو‌جانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 

باقری با اشاره به روند رو به رشد روابط بین دو کشور همسایه و دوست، بر نقش موثر رایزنی‌های مستمر بین مقامات دو کشور در ارتقای سطح همکاری‌ها تأکید کرد. 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اهمیت صلح و ثبات پایدار در منطقه و ضرورت تسریع در امضای توافق صلح بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان، بر حل و فصل مسائل به دست خود کشور‌های منطقه تأکید کرد و مداخله بیگانگان در تصمیم گیری‌های مربوط به منطقه را موجب پیچیده‌تر شدن شرایط و خسارت بار خواند. 

کوستانیان، معاون وزیر امور خارجه ارمنستان، از مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره حفظ تمامیت ارضی، حاکمیت و تغییرناپذیری مرز‌های شناخته شده بین‌المللی تشکر و بر اهمیت توسعه روابط با ایران در چارچوب سیاست این کشور مبنی بر تنوع بخشی به روابط خود تأکید کرد. 

وی با استقبال از حضور شرکت‌های ایرانی در طرح‌های زیرساختی ارمنستان، بر همکاری‌های چندجانبه در چارچوب طرح‌های حمل و نقلی به ویژه کریدور خلیج فارس-دریای سیاه تأکید کرد.

علی باقری با اشاره به وضعیت دردناک و وخیم انسانی در غزه تصریح کرد که امروز مسئله غزه، نه تنها یک نسل‌کشی آشکار و جنایت علیه بشریت است، بلکه یک بحران بزرگ انسانی است که استمرار آن برای همگان مسئولیت بین‌المللی به‌دنبال دارد.

وی افزود: در دنیای امروز ارتکاب چنین جنایاتی از موجودیتی غیر از رژیم اشغالگر قابل تصور نیست و همه دولت‌ها باید تلاش کنند که این فاجعه بزرگ انسانی و تاریخی هرچه زودتر پایان یابد.

منبع: وزارت امور خارجه