شناسهٔ خبر: 64851149 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کشف ۶ هزارو ۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهبندان و قاینات

۶ هزارو ۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه در شهرستان‌های نهبندان و قاینات کشف شد.

صاحب‌خبر -

کشف ۶ هزارو ۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهبندان و قاینات
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سرهنگ حسين عرب گفت: مأموران انتظامي شهرستان نهبندان هنگام کنترل خودروهاي عبوري در 48 ساعت گذشته در محور هاي مواصلاتي به 4 دستگاه خودروي سواري و يک دستگاه اتوبوس مشکوک شده و براي بررسي بيشتر خودروها را متوقف کردند.

وي گفت: مأموران پس از هماهنگي با مقام قضایي در بازرسي از خودروها، مقدار۴ هزار و ۶۰۰ ليتر سوخت قاچاق خارج از شبکه توزيع فراورده هاي نفتي کشف کردند.

فرمانده انتظامي شهرستان نهبندان افزود: ماموران در اين خصوص ۵ خودرو توقيف و۵ متهم دستگيرکردند که متهمان دستگير شده پس از تشکيل پرونده برای سير مراحل قانوني به مراجع قضایي معرفي شدند.

 

همچنین  فرمانده انتظامی شهرستان قاین از کشف هزار و ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فراورده‌های نفتی در این شهرستان خبر داد.

 سرهنگ محمود زال بیکی گفت: ماموران انتظامی شهرستان قاین با اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی به ۲ سواری پژو ۴۰۵ مشکوک شدند و خودرو‌ها را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: مأموران در این خصوص ۲ دستگاه خودرو توقیف و ۲ نفر متهم دستگیر کردند که متهمان دستگیر شده به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.


سرهنگ زال بیکی گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس و یا از طریق پیامک با سامانه ۱۱۰۵۶ موضوع را به پلیس اطلاع دهند.