شناسهٔ خبر: 6224661 - سرویس استانی
منبع: دفاع پرس | لینک خبر

رئیس ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس در مشهد مقدس:

حجت‌الاسلام‌ ابوترابی‌فرد سخنران راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد است

رئیس ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس در مشهد مقدس گفت:حجت‌الاسلام‌ والمسلمین ابوترابی‌فرد نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی سخنران راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس، نشست مطبوعاتی حجت‌الاسلام سلطانی رئیس  ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس در مشهد مقدس برگزار شد.

در این نشست حجت‌الاسلام سلطانی به تشریح برنامه‌ها ویژه روز جهانی قدس پرداخت و گفت: روز قدس یادگار امام روح‌الله است که هرسال باشکوه‌تر از سال­های قبل در ایران اسلامی و سراسر جهان برگزار می­شود.

وی تأکید کرد: هدف از برگزاری روز جهانی قدس، نهتنها آزادی قدس است بلکه در این روز ما آزادی تمام ملل مظلوم جهان را از شر ظالمان فریاد می‌زنیم و نفرت و خشم خود را از کشتار مسلمانان از فلسطین گرفته تا یمن،بحرین، عراق، سوریه، میانمار و تمام مظلومان جهان اعلام می‌داریم.

رئیس ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس خراسان رضوی اظهار داشت: ما در ایران اسلامی تمامی مذاهب شیعه و سنی باهم و متحد به میدان می‌آییم  و فریاد  ظلم‌ستیزی و «هَیْهاتِ مِنّا الذلَّة» را فریاد می‌زنند و به تمام مسلمان این پیام را می‌دهند که با وحدت می‌توان نقشه‌های شوم آل سعود و امریکا و اسرائیل را خنثی کرد تا شاهد این‌چنین کشتارهایی در ممالک اسلامی با نام اسلام نباشیم.

حجت‌الاسلام سلطانی یادآور شد: ساعت شروع مراسم راهپیمایی مشهد، ساعت 10 صبح روز جمعه 1394/4/19 از میدان 15 خرداد به  سمت حرم مطهر رضوی است که شرکت‌کنندگان در راهپیمایی در رواق امام خمینی(ره) و اماکن متبرکه حرم رضوی اجتماع می­ کنند. سخنران این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوترابی­ فرد نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی است. قرائت قطعنامه و شرکت در نماز باصلابت جمعه به امامت آیت‌الله علم الهدی پایان‌بخش این راهپیمایی خواهد بود.

وی افزود: با توجه به روزه‌دار بودن مردم و طولانی بودن روزها و گرمی بیش‌ازحد هوا  ما تمام توان خود را جهت رفاه حال مردم انجام می‌دهیم تا مراسم باشکوه هر چه تمام‌تر برگزار شود.

حجت‌الاسلام سلطانی در خصوص برنامه‌های متنوعی که جهت باشکوه برگزار شدن مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد نظر گرفته‌شده خاطرنشان کرد: انتشار ویژه‌نامه توسط جراید محلی، تشکیل و میزگرد با حضور فرهیختگان پیرامون اهمیت روز جهانی قدس و انتفاضه و فلسفه و راز و رمز مبارزات مردم فلسطین، برپایی ایستگاه نقاشی برای کودکان در عرصه میدان 15خرداد  توسط سپاه امام رضا(ع)، اجرای نمایش، برگزاری مسابقات فرهنگی در قالب شعر و خاطره، توزیع اقلام فرهنگی در 4 ایستگاه میدان 15خرداد با مشارکت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان و شهرداری مشهد، ازجمله اقداماتی است که برای بهتر برگزار شدن راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد در نظر گرفته‌شده است. افزایش تردد قطار شهری در روز راهپیمایی و نیز اختصاص 300 دستگاه اتوبوس و 150 دستگاه خودرو ون تمهیداتی است که شهرداری مشهد جهت سهولت ایاب‌وذهاب راهپیمایان در دو نوبت صبح و عصر(پایان نماز جمعه) پیش­بینی نموده است.

انتهای پیام/