شناسهٔ خبر: 6202008 - سرویس استانی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

بیرجند؛

راهپیمایی روز قدس در 30 نقطه خراسان جنوبی برگزار می شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از برگزاری راهپیمایی روز قدس در بیش از ۳۰ نقطه استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از بیرجند؛ حجت‌الاسلام مرتضی ابراهیم زاده اظهارکرد: روز جهانی قدس در سالنامه امسال 26 تیرماه ثبت شده، اما به دلیل اینکه عید سعید فطر نیز 27 تیرماه است و احتمال اینکه ماه مبارک رمضان 29 روزه باشد و جمعه 26 تیر عید اعلام شود روز جهانی قدس یک هفته جلوتر، همزمان با 19 تیر در سراسر کشور و استان برگزار می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری این راهپیمایی بزرگ در بیش از 30 نقطه شهر و بخش استان افزود: سخنران پایانی راهپیمایی روز قدس در بیرجند، حجت الاسلام رئیسی دادستان کل کشور خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه مسیر راهپیمایی روز قدس در بیرجند هنوز مشخص نشده، گفت: مردم با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس، باری دیگر گزاره برگ ملت ایران را به جهانیان اعلام خواهند کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی همچنین یادآور شد: حمایت از مستضعفان عالم، دفاع از مردم مظلوم فلسطین و یمن، مبارزه با مستکبران عالم به ویژه آمریکای جنایتکار، تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل، رهبر معظم انقلاب و نمایش وحدت مردم ایران به جهانیان از مهم‌ترین پیام‌های راهپیمایی امسال روز قدس است.
 
انتهای پیام/گ