شناسهٔ خبر: 60928006 - سرویس سیاسی
منبع: جوان | لینک خبر

دبیر ستاد حقوق بشر عنوان کرد

اقدامات گسترده قضایی علیه منافقین

صاحب‌خبر -

دبیر ستاد حقوق بشر با تأکید بر اینکه هیچ تروریستی نباید در امنیت باشد و دنیا باید برای تروریست‌ها به ویژه گروهک‌های تروریستی که مردم ایران را به شهادت رساندند، ناامن باشد، اظهار کرد: اقدام‌های گسترده قضایی انجام داده‎ایم که به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.
به گزارش میزان، نشست خبری ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر امریکایی و گرامیداشت شهدای هفتم تیر با هدف اعلام اهم برنامه‌های این هفته با حضور کاظم غریب‌آبادی، دبیر ستاد هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر امریکایی برگزار شد. غریب‌آبادی با اشاره به اینکه برنامه‌های هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر امریکایی از دو هفته دیگر وارد مرحله اجرایی می‌شود، گفت: همان طور که اطلاع دارید، شأن نزول و نامگذاری این هفته، فرمایشات مقام معظم رهبری در چندین سال قبل است. ایشان فرمودند که از هفتم تا ۱۲ تیر شاهد جنایت‌های مختلف رژیم امریکا علیه ملت مظلوم ایران هستیم، البته وقتی مقام معظم رهبری بحث هفته حقوق بشر امریکایی را مطرح کردند، رویداد‌های از هفتم تیر به بعد را مورد تأکید قرار دادند، اما ما نباید از این نکته غفلت کنیم که در واقع جنایت‌های امریکا علیه ایران در تیر ماه از ششم این ماه آغاز شد، وقتی که عناصر وابسته به گروهک تروریستی منافقین با جای‎گذاری بمبی در دستگاه صوت تریبون مسجد ابوذر تهران قصد به شهادت رساندن حضرت آقا را که در آن زمان امام جمعه تهران بودند، داشتند که به فضل خدا این اقدام تروریستی ناکام ماند، این نخستین جنایت امریکا و تروریست‌ها در تیر ماه است.
غریب‌آبادی گفت: دلیل اینکه هنگام صحبت از اقدام‌های گروهک‌های تروریستی، مسئولیت را مستقیماً متوجه امریکا می‌دانیم، این است که ما هم بر این باوریم و هم مستندات لازم را داریم که گروهک‌های تروریستی نه تنها در داخل جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بلکه در منطقه ما توسط امریکا ایجاد شدند. گروهک‌هایی مثل القاعده، داعش و النصره همه توسط امریکا ایجاد شدند و مسئولیت اقدام‌های تروریستی این گروهک‌ها و اعضای آن‌ها مستقیماً متوجه امریکاست. در هفتم تیر حادثه تروریستی بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی رخ داد که منجر به شهادت شهید مظلوم بهشتی و همچنین ۷۲تن از خدمتگزاران صادق و خالص جمهوری اسلامی ایران شد، این اقدام توسط گروهک تروریستی منافقین و با حمایت حامیان غربی آن به ویژه امریکا انجام شد. در غروب روز هفتم تیر۱۳۶۶ ما حادثه بمباران شیمیایی سردشت را داریم. سردشت به عنوان یک شهر غیرنظامی مورد حمله سلاح‌های شیمیایی قرار گرفت. در این حمله بیش از ۱۱۰نفر از مردم مظلوم و هموطنان غیور کرد ما شهید شدند و بیش از ۸هزار نفر هم در معرض این گاز سمی و کشنده قرار گرفتند؛ همان سلاح‌های شیمیایی که کشور‌های غربی و امریکا در اختیار رژیم صدام قرار دادند.
غریب‌آبادی تصریح کرد: در بحث گروه‌های تروریستی باید توجه داشته باشیم که امریکا و همپیمانان غربی‌اش در نخستین اقدام بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، برای تجزیه نقاط مختلف کشور از جمله با ایجاد گروه‌های تروریستی تلاش کردند، پس از غلبه نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران بر چالش‌های داخلی و پیش از آغاز جنگ تحمیلی این گروهک‌ها از ایران خارج و در بهشت امن کشور‌های غربی و امریکا مستقر شوند. گروهک تروریستی منافقین تا ۱۷هزار نفر از مردم مظلوم ایران را ترور و شهید کرد. غریب‌آبادی بیان کرد: امریکا سطح بالایی از جنایت را علیه ایران، کشور‌های منطقه و دیگر کشور‌های جهان انجام داده است. بیش از ۳۵میلیون نفر به دست امریکایی‌ها کشته شده‌اند، ۲۷ میلیون نفر از این‌ها سرخ‎پوستان هستند، ۴میلیون‌و۵۰۰هزار نفر را امریکایی‌ها در جنگ ویتنام کشتند. امریکایی‌ها در کوبا، مکزیک، نیکاراگوئه، عراق و افغانستان مشغول کشتار و جنایت علیه بشریت بودند. کارنامه امریکا پر از مصادیق تجاوز به کشور‌ها و اشغال نظامی آنها، اقدام برای کودتا و سرنگونی نظام‌های مردمی، دموکراتیک و غیرهمسو با امریکاست.
وی تأکید کرد: حمایت بی‌شائبه و گسترده از تمامی اقدام‌های جنایتکارانه رژیم‌صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین نمونه دیگری از جنایت‌های امریکا علیه بشریت است. نقض گسترده حقوق بشر در قلمرو خود امریکا علیه زنان، زندانیان، مهاجران، پناهجویان و رنگین‌پوستان در جریان است. سالانه بیش از ۴هزار زن در امریکا کشته می‌شوند و بیش از ۴هزار زندانی امریکا جان خود را از دست می‌دهند. امریکا با این مختصات همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند شایستگی و صلاحیت صحبت کردن از حقوق بشر را ندارد.
دبیر ستاد حقوق بشر اظهار کرد: سیاست ما درباره منافقین کاملاً روشن و شفاف است. گروهک تروریستی منافقین از نظر ما دست از خوی تروریستی خود برنداشته است. کشور‌های میزبان این تروریست‌ها مسئول هستند و باید پاسخگو باشند که چرا این جانیان قاتل ۱۷هزار شهروند ایرانی را مورد حمایت اطلاعاتی، سیاسی و مالی قرار داده‌اند. ما از کشور‌های میزبان منافقین انتظار داریم با این گروهک و اعضایش برخورد کنند و حتی گسترده‌تر از آن باید منافقین را از کشورهای‌شان اخراج و به پیشگاه عدالت معرفی کنند. این سیاست ما بسیار واضح است، این سیاست ما واضح است و به اقدامات قضایی درباره آن ادامه می‌دهیم.