شناسهٔ خبر: 5916962 - سرویس بین‌الملل
منبع: فارس | لینک خبر

برلین: امیدواریم بتوانیم به ضرب‌الاجل مذاکرات هسته‌ای با ایران پایبند بمانیم

سخنگوی وزارت خارجه آلمان ابراز امیدواری کرد با وجود نزدیک بودن ضرب‌الاجل مذاکرات هسته‌ای با ایران، در زمان باقیمانده بتوان به توافق رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه ابراز امیدواری کرد که ایران و گروه موسوم به 1+5 بتوانند تا ضرب‌الاجل 30 ژوئن (9 تیر) به توافق هسته‌ای دست یابند.

«مارتین شفر» در جریان کنفرانس خبری گفت: «ضرب‌الاجل مذاکرات هسته‌ای با ایران نزدیک است، اما امیدواریم که بتوانیم به آن پایبند بمانیم.»

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، شفر با اعلام اینکه ۸ روز زمان زیادی نیست در عین حال گفت: «ما تمام تمرکز خود را بر این موضوع می گذاریم که ضرب‌الاجل ۳۰ ژوئن تغییری نکند.»

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های هسته‌ای بامداد امروز دوشنبه به منظور گفت‌وگو با «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و ۳ وزیر خارجه اروپایی عضو 1+5 راهی لوکزامبورگ شد. وی ساعتی پیش با اشتاین‌مایر به گفت‌وگو نشست.

 

عـــضـــویـــت در خـــبـــرنـــامـــه ایـــران در جـــهـــان