شناسهٔ خبر: 588015 - سرویس استانی
منبع: فارس | لینک خبر

امام جمعه و استاندار ایلام:

دولت‌های اسلامی اقدامی آنی برای جلوگیری از کشتار مردم غزه به عمل آورند

امام جمعه و استاندار ایلام در بیانیه مشترکی اعلام کردند: دولت‌های اسلامی اقدامی آنی در جهت جلوگیری از کشتار مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه به عمل آورند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، در بخشی از بیانیه مشترک آیت‌الله محمدنقی لطفی نماینده ولی فقیه در استان ایلام و محمدرضا مروارید استاندار ایلام آمده است: سلام بر قدس شریف، سلام بر ناله‌های مسلمانان مظلومی که در نطفه خفه شده و سلام بر زنان و کودکان بی‌دفاع غزه که ناجوانمردانه در ماه خدا به خاک و خون کشیده می‌شوند و هیچ صدایی به حمایت آنان از حلقوم مجامع و سازمان‌های بین‌المللی بلند نمی‌شود، سازمان‌هایی که باید آرمانشان دفاع از مردم و انسان‌های بی‌گناه باشد نه سکوت در برابر نسل کشی مسلم صهیونیسم جهانی.

این بیانیه ادامه می‌دهد: امروز با گذشت سال‌ها از ابتکار راهبردی و هوشمندانه حضرت امام خمینی(ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس، آرمان آزادی قدس شریف و حمایت از ملت مظلوم فلسطین و به ویژه مردم بی دفاع غزّه در سایه گفتمان انقلاب اسلامی و ولایت فقیه به یک مطالبه بین‌المللی تبدیل شده و تلاش استکبار جهانی خصوصاً آمریکا و همپیمانانش برای جلوگیری از فراگیر شدن این آرمان و تحمیل سازش بر ملت مظلوم فلسطین در برابر خواسته‌های رژیم جعلی و نامشروع صهیونیستی را با شکست مواجه کرده است.

این بیانیه عنوان می‌کند: امروز سفاکان اسرائیلی با حمایت نظام سلطه، مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه را آماج باران موشک‌ها، توپ‌ها و تانک‌های خود قرار داده‌اند و با قساوت و سنگدلی تمام، کودکان، زنان، سالخوردگان و جوانان آن سرزمین را فقط به جرم مقاومت و دفاع از سرزمین، عزت و کرامت انسانی خود به خاک و خون می‌کشند، کیست که نداند این جنایات و فتنه‌ها از جمله ظهور پدیده‌های شوم و نامیمونی همچون گروه‌های تکفیری داعش، جبهه النصره و امثال آنها در کشورهای اسلامی، توطئه سازمان یافته و ساخته و پرداخته آمریکا و صهیونیسم جهانی است.

این بیانیه اضافه می‌کند: روز قدس، روز ایستادگی مستضعفان عالم علیه مستکبران و روز فریاد مظلومیت ملتی است که با خون فرزندان خود پرده از چهره کریه صهیونیست جنایتکار، حمایت‌های غیر انسانی آمریکا و همپیمانان آنها از این مولود نامشروع برداشت و ادعاهای مزدورانه دموکراسی، حقوق بشر و انسان دوستی آنان را پوچ و بی‌معنا جلوه داد.

این بیانیه ادامه می‌دهد: بدون تردید تعیین روز جهانی قدس از سوی حضرت امام خمینی (ره) را باید به عنوان نقطه عطفی در رهبری حکیمانه آن پیر فرزانه در جهان اسلام و ودیعه‌ای ارزشمند از سوی خداوند به انقلاب اسلامی و مردم مسلمان و ستمدیده جهان قلمداد کرد.

این بیانیه خاطرنشان می‌کند: حملات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه در شرایطی به وقوع می‌پیوندد که ملت‌های مظلوم سوریه و عراق در معرض تهاجم وحشیانه گروه‌های تکفیری قرار گرفته‌اند و رژیم اشغالگر قدس با سوءاستفاده از این شرایط، با حملات هوایی به ساکنان بی‌دفاع غزه، صد‌ها زن و کودک را قتل عام نموده و هزاران نفر را نیز زخمی کرده است.

این بیانیه تصریح می‌کند: ما با حمایت از آرمان‌های والای حضرت امام خمینی(ره) و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مسئله فلسطین و آزادسازی قدس شریف، خشم و نفرت و انزجار خود را از استکبار جهانی به رهبری آمریکا و همپیمانانش در حمایت از صهیونیسم جهانی اعلام کرده و از مجامع بین‌المللی و دولت‌های اسلامی می‌خواهیم اقدامی آنی در جهت جلوگیری از کشتار مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه به عمل آورند و همچنین از آحاد ملت مسلمان و روزه‌دار ایران به ویژه مردم ولایت مدار و شهید پرور استان ایلام دعوت می‌کند تا به حمایت از فلسطین، آزادسازی قدس شریف و توقف حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مسلمانان نوار غزه، حضوری حماسی و دشمن شکن در راهپیمایی روز قدس داشته باشند.

انتهای پیام/2246/ن/ظ1004