شناسهٔ خبر: 58469657 - سرویس سیاسی
منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

اسکان اضطراری زلزله‌زدگان خوی| آب، برق و گاز وصل شد| اعزام نیرو‌های امدادی به ۷۰ روستا

وزیر کشور اعلام کرد: نیرو‌های امدادی و جهادی برای ارزیابی و تامین نیاز زلزله زدگان شهرستان خوی به ۷۰ روستا اعزام شده اند و اقدامات لازم برای اسکان اضطراری زلزله زدگان انجام شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اسکان اضطراری زلزله‌زدگان شهرستان خوی، افزود: با ایجاد کمپ برای استقرار فوری زلزله‌زدگان و اهدای چادر از سوی هلال احمر، اقدامات لازم برای اسکان زلزله زدگان در منطقه انجام شده است.

وی همچنین از رفع مشکل اتصال آب، برق و گاز در منطقه خبر داده و خاطرنشان کرد: تمامی دست اندرکاران و مدیران دستگاه‌های متولی بلافاصله پس از وقوع زمین لرزه در منطقه حضور یافته و استاندار آذربایجان غربی نیز پیگیری‌های لازم را برای تامین سوخت و مایحتاج مردم انجام داده اند.

وزیر کشور از اعلام آماده باش به استان‌های همجوار آذربایجان غربی نیز خبر داده و افزود: مسئولان کشوری هلال احمر، مدیریت بحران و بنیاد مسکن و تیم‌های ارزیابی در منطقه حضور یافته و با تمام توان در خدمت مردم زلزله زده خواهند بود.

وحیدی در پایان با تاکید بر رفع نگرانی‌های مردم در مناطق زلزله شهرستان خوی، تصریح کرد: پیش بینی‌ها و تدابیر لازم اندیشیده شده و مردم عزیز منطقه هیچگونه نگرانی نداشته باشند.