آیت الله علمالهدی گفت: هیچ کس نمیگوید با زور و تحقیر مردم با حجاب شوند. مردم باید بفهمند و مسئله حجاب برایشان تبیین شود. مسئله حجاب کار فرهنگی میطلبد.
او گفت: ما نسبت به خانوادهها و آسیب دیدن بانوان کشور دغدغه داریم. نماینده دادستانی حکمی صادر کرده است که درباره برخورد با بی حجابی است که یک گناه اجتماعی است، بقیهاش مربوط به مردم است، هر حرکتی با حضور مردم به نتیجه میرسد.
امام جمعه مشهد گفت: بحث حجاب بحث دیگری است، هیچکس نمی گوید با زور و تحمیل باید افراد با حجاب شوند اما افراد حجاب را باید بفهمند و بهعنوان واجب شرعی خودشان عمل کنند، بحث ما در بیحجابی است.
علم الهدی گفت: این حرف پیغمبر (ص) است، گناه وقتی مخفیانه انجام میگیرد فقط به عامل گناه ضرر میزند اما وقتی آشکار انجام بگیرد، کسی جلویش را نگیرد و منع هم نکند، اجتماع آسیب میبیند و مردم ضرر میبینند.
او گفت: من تشکر می کنم از نماینده دادستان مشهد که با صدور یک حکم قضایی درصدد برآمد از این تجاهر به فسق در اماکن عمومی جلوگیری کند.
امام جمعه مشهد گفت: رهبری در روز ولادت صدیقه اطهر در سال ۹۶ در دیدار با مداحان فرمودند: «ما که نگفتیم اگر کسی در خانه خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت او، را تعقیب میکنیم، خیر، او کار شخصی میکند، آن کاری که در ملاء و خیابان انجام میگیرد، کار اجتماعی و عمومی است، یک تعلیم عمومی است، این خطا برای حکومتی که به نام اسلام سر کار آمده است، تکلیف ایجاد میکند، حرام، کوچک و بزرگ ندارد، آنچه حرام شرعی است نباید به صورت آشکار در کشور انجام بگیرد، حالا یک نفر یک غلطی برای خودش میکند، آن بین خودش و خدا است اما آنچه در مقابل چشم مردم است، در محیط جامعه است، حکومت اسلامی مثل حکومت امیرالمؤمنین و پیغمبر وظیفه دارد در مقابل آن بایستد.
علم الهدی گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی فرمودند: آن دختر بیحجاب مثل دختر خودم هست، معنای این جمله چیست؟ آیا معنای این جمله این است که بیحجابی آن دختر را میپسندم؟ معنای آن جمله این است که دغدغه و اضطرابی که نسبت به این دختر بیحجاب دارم، مثل دغدغه و اضطراب نسبت به دختر خودم هست. این دختر بیحجاب بهعنوان ناموس مردم مورد تیر نگاهها قرار گرفته و مثل بچه من است، او مثل دختر خودم است که نسبت به او دغدغه و نگرانی دارم، این حرف خود ما و رهبری هم هست، واقعأ دغدغه داریم نسبت به این افراد، این بیان دغدغه است نه در مقام تأیید بیحجابی.