به گزارش ایرنا، «مصطفی البرغوثی» در مقاله امروز (یکشنبه) خود در پایگاه خبری «العربی الجدید» طرح "اتحاد امنیتی بین رژیم اشغالگر قدس با برخی از رژیم های عرب حوزه خلیج فارس را خطرناک ترین تحول به وجود آمده در جهان عرب پس از تجاوز نظامی آمریکا و اشغال عراق" توصیف کرد.
البرغوثی فرآیند عادی سازی روابط میان برخی از رژیم های عربی و رژیم صهیونیستی را " با احساسات، دیدگاه ها و منافع ملت های عرب منطقه از جمله ساکنان کشورهای یاد شده در تضاد" و آن را "مایه دلگرمی صهیونیست ها و سرکوب بیشتر مردم فلسطین و تحکیم تبعیض نژادی علیه فلسطینیان از جمله حمله آشکار به قدس و مقدسات اسلامی به ویژه مسجد الاقصی به منظور تداوم الحاق بیت المقدس به سرزمین های اشغالی" دانست.
وی در این مقاله همچنین از "هدف راهبردی رژیم صهیونیستیِ بر اساس اصل استعمار قدیمیِ سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» تحت عنوان خطرناک ترین موضوعی نام برد که کشورهای منطقه باید متوجه آن باشند.
به گفته این نویسنده و تحلیلگر فلسطینی، رژیم صهیونیستی از نظر راهبردی در تلاش است تا به سه هدف شوم برسد. اول اینکه منطقه را به درگیری ها و جنگ هایی بکشاند که به همه مردم آن آسیب می رساند و این درگیری ها همه کشورهای عربی به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس را از نظر اقتصادی، فناوری، امنیتی و نظامی تضعیف می کند.
دوم اینکه، پس از نفوذ برنامههای سامانههای اطلاعاتی خود در کشورهای سازشکار عربی، سامانههای تسلیحاتی از جمله سامانههای پدافند هوایی را وارد این کشورها کند که این وضعیت نشاندهنده یک نفوذ امنیتی خطرناک است که این کشورها را به شکل غیرقابل تصوری طعمه جاسوسی و کنترل رژیم صهیونیستی و امنیت آنها را اسیر خواست و اراده این رژیم می کند.این وظیفه همگان است که به یاد داشته باشند که "خروج اسرائیل از این کشورها به آسانی ورودش به آنها نخواهد بود".
سوم اینکه جهان عرب را از نظر اقتصادی، نظامی و سیاسی تحت کنترل خود و تحت حمایت آمریکا قرار دهد زیرا رژیم صهیونیستی میداند که از نظر جغرافیایی، اقتصادی و انسانی قدرت کوچکی است و بنابراین تلاش می کند که با کنترل جغرافیا و اقتصاد کشورهای ثروتمند سازشکار عربی، به ویژه کشورهای عربی خلیج فارس، قدرت خود را افزایش دهد.
البرغوثی در این مقاله همچنین از ادعای واهی رژیم صهیونیستی مبنی بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای به عنوان یک "نکته عجیب" یاد کرد و یادآور شد که رژیم صهیونیستی خود ۳۰۰ کلاهک هستهای دارد که سراسر جهان را در تیررس خود قرار داده است. این رژیم تنها طرفی است که از امضای معاهده منع گسترش تسلیحات هسته ای امتناع ورزیده است. بدون شک، منافع مردم منطقه ایجاب می کند که ایران و کشورهای عربی به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس اختلافات خود را کنار گذاشته و از راه های مسالمت آمیز آنها را حل و فصل کنند و هر چه زودتر راه را بر روی تهاجم امنیتی رژیم صهیونیستی که فقط در فکر منافع و سلطه گری در منطقه خاورمیانه است، ببندند. این امر مستلزم آن است که دولت های عرب منطقه متوجه خطرات زیاد باز کردن درها بر روی نفوذ رژیم صهیونیستی باشند.
این تحلیلگر فلسطینی در پایان مقاله خود ابراز تاسف کرد که برخی از رژیم های عربی به جای پرداختن به وظایف انسانی، قومی و دینی خود و همچنین احترام گذاشتن به قوانین بین الملل و تحریم کردن رژیم صهیونیستی به عنوان بدترین رژیم نژادپرست در تاریخ جهان، اقدام به عادی سازی روابط و همکاری با این رژیم می کنند؛ بدون اینکه متوجه خطرات ناشی از این امر بر ملت ها و کشورهای خود باشند.