وزیر جهادکشاورزی در جلسه شورای اداری استان تهران که با حضور رئیس جمهور برگزار شد گفت: تهران بالاترین مصرف مواد غذایی دارد که باید حمایت ویژه از تولید موادی نظیر گوشت مرغ داشته باشیم.
بر اساس آمار سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، سه هزار و ۲۰۰ واحد تولید گوشت پرواری در استان تهران وجود دارد که سالانه ۳۷ هزار تن گوشت قرمز تولید میکنند و کمبود گوشت قرمز مورد نیاز شهروندان این استان از استان های همجوار تامین میشود.
میزان نیاز روزانه استان تهران به گوشت مرغ یک هزار و ٢٠٠ تا یک هزار و ۴۰۰ تن است که روزانه ۴۰ تن آن در استان تولید می شود.
مصرف بالای مواد غذایی در تهران در حالیست که بر اساس آخرین آمار معاونت برنامهریزی سازمان پسماند «در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ به طور میانگین روزانه پنج هزار و ۳۱۷ تن پسماند تر در تهران جمع شده است.»
به گفته امیر جعفری رییس این معاونت میزان زبالههای جمعآوری شده در سال قبل روزی ۳۰۰ تن و در سال قبلتر روزانه فراتر از ۴۰۰ تن بیشتر بوده است.