شناسهٔ خبر: 54190019 - سرویس اقتصادی
منبع: اکونیوز | لینک خبر

۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های دولت در قالب واگذاری شرکت‌...

اقتصاد ایران: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه قرار بود ۸۹ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های دولت در قالب واگذاری‌ شرکت‌ها به این سازمان پرداخت شود گفت: بر اساس آخرین آمار ۷۲ هزار میلیارد تومان از این بدهی از سوی دولت سیزدهم به تأمین اجتماعی پرداخت شد.

صاحب‌خبر -
- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ میرهاشم موسوی در نشست خبری خود با خبرنگاران با تاکید بر اینکه عهد کرده‌ایم تا وقتی که برنامه و کارهای مدنظر خود را به پایان نرسانده‌ایم آن را اعلام نکنیم، اظهار کرد: بنا را بر آن قرار دادیم که در مسیر تحقق راهبردهای تحولی، تا کاری را به سرانجام نرسانده‌ایم آن را اعلام عمومی نکنیم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از یک میلیون بیمه شده جدید تحت پوشش این سازمان قرار گرفتند، افزود: بالغ بر 700 هزار نفر در 6 ماهه دوم سال گذشته و در دوران جدید مدیریتی تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند که این کار در قالب کشف کارگاه‌های جدید و توسعه بیمه اجباری و اختیاری محقق شد.

موسوی با تاکید بر اینکه یکی از سیاست‌ها و رویکردهای سازمان هوشمندسازی است، خاطرنشان کرد: این اتفاق هم‌اکنون محقق شده و سامانه خدمات غیرحضوری در حال ارتقاء است و در همین ارتباط مراجعات حضوری به کارگزاری‌های سازمان تامین اجتماعی به حداقل خواهد رسید.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: یکپارچه‌سازی سامانه‌ها این فرصت را فراهم کرده است که اختلافات میان کارفرمایان و تامین اجتماعی و کارگران کاهش شدیدی پیدا کند و حتی به صفر برسد، چرا که بعدا کارفرمایان ادعا داشتند که دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها به دستشان نمی‌رسد که با راه‌اندازی این سامانه و یکپارچگی آن این مشکلات مرتفع شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ثبت‌نام و ارائه لیست حق بیمه از سوی کارفرمایان کارگاه‌های فعال انجام می‌پذیرد و البته ممکن است تعدادی باقیمانده باشند که فرصت هم برای آنها فراهم است.

موسوی همچنین درخصوص پوشش دارویی بیماران خاص تصریح کرد: یکی از خدمات مهم سازمان ارائه خدمات دارویی به بیماران خاص است که دو هدف در این خصوص در دستور کار قرار دارد؛ نخست توسعه کمی و کیفی خدمات و بخش بعدی کاهش پرداخت از جیب بیمه‌شدگان و به صفر رساندن آن است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: هم‌اکنون هزینه بیماران خاص در بخش درمان مستقیم صفر شده است و در بخش درمان غیرمستقیم سعی خواهیم کرد با انجام نظارت‌ها، رویکرد را به سمتی هدایت کنیم که پرداختی از جیب بیماران کم شود و خدمات تخصصی و تکمیلی در درمان ناباروری نیز هم‌اکنون تحت پوشش بیمه‌ها رفته و بالغ بر 6 هزار و 200 نفر خدمات تخصصی در این بخش دریافت می‌کنند.

وی افزود: داروهای جدیدی نیز برای پوشش بیمه‌شدگان در دستور کار قرار گرفته که اخیرا بعضی از آنها را شورای عالی بیمه به تصویب رسانده است و تعدادی از داروها نیز از گذشته بدون مصوبه تحت پوشش بیمه‌ها قرار داشتند و این روند ادامه دارد.

موسوی با بیان اینکه در حوزه دارویی مشکلاتی داریم و آنها را رصد می‌کنیم، افزود: گاهی برخی داروخانه‌ها به علت قطعی برق و ... بیمه‌شدگان را ناچار می‌کنند که به صورت آزاد داروهای خود را دریافت کنند که در تلاش هستیم با رصدها و نظارت‌های حضوری این مشکلات را برطرف کنیم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به وصول بیش از 20 هزار میلیارد تومان از معوقات و بدهی‌های کارگاه‌ها به سازمان تامین اجتماعی گفت: مقرر شده بود که 90 هزار میلیارد تومان از بدهی دولت در قالب سهام به تامین اجتماعی واگذار شود که کارهای انتقال بیش از 72 هزار میلیارد تومان آن صورت گرفته است. همچنین نگرانی از واگذاری شرکت‌های زیان‌ده وجود داشت اما در این واگذاری‌ها با تدبیر دولت سیزدهم شرکت‌ها با زیاندهی بالا در لیست واگذاری‌ها شناسایی شد و به جای آنها شرکت‌های مطلوب‌تر و مناسب‌تری در حوزه پتروشیمی و ... به سازمان تامین اجتماعی واگذار شد.

وی تصریح کرد: امسال نیز برنامه منسجمی برای وصول مطالبات معوقه کارگاه‌ها در دستور کار قرار دارد تا بدهی معوقه‌ای که سال‌ها باقی‌مانده بود، پیگیری شود؛ ضمن اینکه بر اساس آخرین آمار کارگاه‌ها بالغ بر 40 هزار میلیارد تومان بدهی دارند.

انتهای پیام/